Другий матч поспіль провів за молодіжний склад «Дніпра-1» голкіпер Гліб Макаровский. Він непогано зарекомендував себе у попередньому турі, а у сьогоднішній грі проти «Колоса» взагалі став чи не головним героєм, декілька разів врятувавши команду від голу.

– Ці два матчі стали для тебе дебютними у молодіжній першості за СК «Дніпро-1». Як їх оціниш для себе?

– На початку матчів відчував хвилювання, був мандраж. Переживав, аби не помилитися. Відповідальність, самі розумієте, досить велика. Через це початок гри складається важкувато, але потім, після якогось моменту або просто дотику м’яча, стає легше.

– Сьогодні ти декілька разів врятував ворота від голу. Як відреагували на ці епізоди партнери та тренери?

– Усі хлопці підтримали, похвалили. Так само і тренери з персоналом. Через деякий час ми, як завжди, розберемо гру з тренером воротарів Миколою Медіним. В нас є теоретичні заняття: переглядаємо моменти, аналізуємо. Микола Олександрович завжди дає цінні поради.

– Тиждень тому ти зазнав травми під час матчу. Ушкодження було відчутне і сьогодні?

– Так, було пошкоджено передній м’яз, і я минулий матч дограв з травмою. Відчував біль, який заважав вільно діяти ногою. Протягом тижня лікувався, але повністю травма не минула, і сьогодні її теж відчував. У другому таймі навіть довелося просити партнерів, аби вибивали м’яч. Фізично не міг цього робити.

– Розкажи, будь ласка, про себе вболівальникам. Де починався твій футбольний шлях?

– Розпочинав я у клубу «Портовик» з міста Южне Одеської області. На одному з обласних турнірів ми здобули перемогу, а я отримав приз кращому голкіперу. Там були присутні селекціонери академії «Дніпра» – так я чотири з половиною роки тому опинився тут. Спочатку я майже рік взагалі не грав, був у запасі, а потім почали давати шанси і мені. Так і пішло.