Після того, як було скасовано проведення Зимової першості, жіноча команда «Дніпра-1» зробила невеличку перерву у підготовці до другої частину сезону. Нещодавно дівчата Олени Кудзієвої поновили тренування, а напередодні провели перший спаринг. Ігрову практику вони отримали у зустрічі з однією з команд академії.

Це був цікавий досвід і для хлопців, але гору взяли більш досвідчені. Жіноча команда перемогла з рахунком 4:0. Перший м’яч був на рахунку Людмили Куніної, яка завдала влучного удару низом з правого флангу; потім ефектний гол ударом з розвороту забила капітан команди Вікторія Бєлік. У другому таймі рахунок великим зробила ударом з ходу у «дев’ятку» Ірина Бічуй, а остаточний рахунок встановила кращий бомбардир спортклубівок Куніна.

В цілому, наші дівчата залишилися задоволеними спарингом. Незважаючи на природну для міжсезоння втому, відпрацювали пресинг, багато інших тактичних моментів та стандарти. Непогано проявили себе і новачки. Раніше ми вже повідомляли, що до лав «Дніпра-1» долучилися колишні футболістки «Маріуполя» Ірина Бічуй та Лілія Мосьпан. Є на перегляді і декілька інших гравців.

Поступово окреслюються терміни проведення другої частини чемпіонату у першій лізі, де грає «Дніпро-1». Він поновиться 23 березня. Нагадаємо, що наша команда йде у своїй групі другою після «Шахтаря» і претендує на вихід до вищої ліги.