СК «Дніпро-1» – «Аль-Наср» (Дубай, ОАЕ) 0:0 (0:0) 

Контрольний матч. 22 липня.19:00. Горня Радгона (Словенія).

«Дніпро-1»: Рибак (Кінарейкін,60), Картушов (Бузанелло,60), Адамюк (Логінов,46), Сваток (Порох,60), Лучкевич, Сарапій (Матюшенко,60), Рубчинський, Піхальонок (Бабенко,46), Лебедєв (Соловйов,60), Назаренко (Кононов,60), Довбик (Громов,60). Запасні: Юрчук, Чоботенко, Когут, Горбунов,

«Аль-Наср»: Альтамімі, Фаузі, Лукас, Ліма, Хамад, Тарік, Тозе, Мехді, Хаза, Менус, Кайке. 2 тайм: Адель, Омран, Ягу, Арі, Омар, Джалаль, Коджо, Хусейн, Джона, Салім, Айдар,Запасні: Джасім, Дарвіш.

Свій заключний матч на першому зборі «Дніпро-1» провів проти «Аль Насра» з ОАЕ, який мешкає в одному готелі з нашою командою. Дербі сусідів завершилося без голів, хоча, як і напередодні у спарингу з «Бейтаром», наша команда була ближчою до перемоги.

Ціла група футболістів другий день поспіль вийшла в основному складі, і один з них, Олександр Назаренко, мав найбільш реальний шанс у першому таймі відкрити рахунок. Але його щільний удар прийшов у стійку. До перерви це був єдиний момент, який створили обидві команди. В цілому, гра йшла в не дуже високому темпі, без відчутної переваги когось із суперників. «Аль Наср» за рахунок мобільності намагався компенсувати перевагу наших футболістів у майстерності.

У другому таймі суперники несподівано отримали шанс повести у рахунку через помилку спортклубівців. Сваток покотив м’яч Рибаку, який вже змістився вбік, і голкіпер надзусиллями встиг зупинити його біля лінії воріт.

Наша команда свої моменти створила один за одним перед фінальним свистком. Голкіпер врятував після удару Рубчинського зліва з меж штрафного майданчику, а Громов не встиг на мить зіграти на добиванні перед порожніми воротами. Потім була ще одна дуже небезпечна атака, яку завершував той же Рубчинський, але голкіпер знову зреагував. А Бузанелло потужно пробив зі штрафного метрів з 25-ти – дзвін від влучання у стійку затьмарив фінальний свисток арбітра.

Тепер «Дніпро-1» має три вихідних дні, після яких поновить тренування у Словенії.