Одразу після матчу, безпосередньо на бровці, Данило Ігнатенко з притаманним йому гумором дав коментар програмі ПРОФУТБОЛ Digital.

– Які емоції після красивої перемоги, красивого голу? І що це було за святкування?

– Дуже дякую за привітання! Для нас це була дуже важлива гра, адже з «Колосом» завжди принципові матчі. Ми дуже бажали перемогти, давно вже їх не перемагали, і цю перемогу присвячуємо вболівальникам. Дякуємо їм за підтримку. А гол? Просто бив по воротах. Треба частіше бити – тоді буде залітати. Дуже радий, що забиваю перші голи, які є дуже важливими для команди. Цей гол надає нам впевненості та розкутості.

– У нас на каналі ваш минулий гол зібрав 600 тисяч переглядів. Як гадаєте, скільки може зібрати сьогоднішній?

– Та я раз на рік забиваю красиві. Одного разу набрав – та й все. Не маю на меті зібрати більше підписників чи переглядів. Хочу, щоб команда досягла свого результату. В нас є мета, і ми до неї крок за кроком йдемо. А заб’ю я чи Довбик або Назаренко – неважливо. Головне, щоб ми виграли.

– Коли наша знімальна група приїжджала до вас на інтерв’ю, подарували торт. Сподобався торт?

– Так, за два дні з’їли. Дуже смачний, дякую дуже! Було дуже приємно, отримав багато емоцій на челленджі, у спілкуванні.

– Можна сказати, що перемогли на класі сьогодні?

– Ми не задираємо високо вгору голову. Спокійно граємо. Вважаю, у першому таймі взагалі повністю переграли «Колос», в них не було моментів. У другому вони трохи почали бігти, нам пощастило, коли вони влучили у стійку. Цей гол міг багато що змінити, але щастя було на нашому боці. Вважаю, заслужено перемогли.