Хет-трик у ворота «Маріуполя» вивів Даніеля Ківінду в кращі бомбардири юнацького чемпіонату. Тепер на його рахунку 14 голів у 16 матчах.

– Велика перемога, твій хет-трик та вихід у лідери бомбардирів – ідеальне завершення футбольного року?

– Так, це те, про що я замислювався протягом останнього тижня. Дуже хотів, щоб команда виграла цей матч, а я особисто піднявся на першу сходинку серед бомбардирів. Так, ми зробили це! Ми – красені! Дякую команді!

– Коли ми розмовляли після матчу з «Десною», ти радів, що після тривалої перерви вдалося багато забити. Після того матчу ти забивав не лише багато, але й стабільно. Як оціниш усю першу частину сезону?

– В мене були й відрізки без голів. Тоді було морально важко, я шукав причини у собі. Але останні чотири матчі вдається забивати, чому дуже радію.

– Як полягаєш, у чому твоя гра змінилася за останні декілька місяців?

– Завдяки настановам тренерів, здається, став краще діяти тактично, також додав фізично, а головне – став забивати (посміхається).

– Замислюєшся, що такий виступ, можливо, дасть новий шанс поїхати на збори з основним складом?

– (дещо знітившись) Зараз намагаюся про це не думати. Треба відпочити, а потім подивимось, як вийде. Якщо випаде такий шанс, звичайно, докладатиму максимум зусиль, щоб його виправдати.

– Можливо, і у збірній на тебе знову звернуть увагу?

– (посміхаючись) Можливо. Не хочу замислюватися зараз про речі, які не залежать від мене. Певну роботу я провів, і зараз треба відпочити. Звичайно, буду радий, якщо покличуть до збірної – буду доводити невипадковість цього.

– З боку здається, що останнім часом ти почав радіти не лише власним голам, але й отримувати задоволення, підіграючи партнерам. Це дійсно так?

– Я справді відчув, що таке командна перемога, почав святкувати голи з командою. Раніше в мене цього не було. Не розумів, що може бути задоволення від цього – мені прищеплювали це, налаштовували. І так, мені сподобалось. Я зараз кайфую!