Вечірнє тренування «Дніпра-1» у суботу, 16 січня, було заповнене двосторонньою грою. Команди у білих та блакитних манішках провели між собою матч тривалістю два тайми по 30 хвилин.

«Білі»: Сарнавський (Зновенко, 31), Сафронов, Сваток, Дуглас, Дубінчак, Батагов, Піхальонок, Ярмолюк, Назаренко, Довбик, Домарацький

«Блакитні»: Юрчук (Махарадзе, 31), Тейлор, Адамюк, Логінов, Цуріков, Ігнатенко, Ді Франко, Когут, Заєць (Соловйов, 44), Хобленко, Булеца

Голи: Довбик (5), Цуріков (14), Ді Франко (22), Назаренко (23), Хобленко (31, пен.), Довбик (40), Соловйов (49), Хобленко (56)

Як часто трапляється у двосторонніх матчах, голів було забито більш ніж вдосталь. Перестрілку відкрили «білі» вже на 5-й хвилині. Піхальонок розіграв кутовий із Домарацьким та виконав подачу, яку ударом головою по дузі завершив Довбик. За декілька хвилин той же Довбик відібрав м’яч у чужому штрафному і віддав під удар Ярмолюку, але більш досвідчені захисники встигли завадити юному хавбеку завдати удару, а атаку другим темпом Піхальнок завершив мінімальним промахом.

«Сині» відповіли на 14-й хвилині. Цуріков, стартувавши з власної половини поля, обігрався із Булецею та вийшов з флангу на Сарнавського. Трохи зрізавши кут, він пробив повз голкіпера. А невдовзі його команда вийшла вперед. Атаку правим флангом завершив ударом метрів з 20-ти Ді Франко.

Майже одразу «білі» відновили рівновагу завдяки красивому пострілу з-за меж штрафного Назаренка. Але на перерву все ж у якості лідерів пішли суперники. Коли вже спливали останні секунди першого тайму, Сафронов збив у штрафному Булецу, і Хобленко пробив Сарнавського з 11-метрового, попри те, що голкіпер зреагував на удар.

У другому таймі гра тривалий час йшла без моментів, аж поки на 40-й хвилині Довбик з гострого кута потужним ударом не зробив рахунок 3:3. А після цього забивали лише «сині». Як виявилося, переможний гол на 49-й хвилині забив Соловйов. Хавбек, що незадовго до цього вийшов на заміну, закрив зону на підбиранні, і його удар з-за штрафного був влучним. А на 56-й хвилині дубль оформив Хобленко – він завдав удару з району центра штрафного після проходу та прострілу Тейлора – 5:3 на користь «синіх».

Таким чином було завершено перший цикл тренувань «Дніпра-1» на зборі у Туреччині. У неділю команду очікує вихідний день, після чого тренувальна робота буде поновлена.