Форвард дніпрян Дмитро Коркішко другий матч поспіль забиває переможні голи у складі спортклубівців – цього разу у гостьовому поєдинку проти ПФК «Львів» (2:0):

– Дмитро, після двох поспіль перемог вже можна казати, що команда вийшла з кризи?

– Мені взагалі важко сказати, чи була насправді у нас криза. Як на мене, нічого такого не було, а просто фортуна, вдача не була на нашому боці. Але своїми діями, важкою працею, ми розвернули футбольного Бога до себе і тепер стали набирати очки.

– Наскільки тобі приємно оцінювати власні дії, адже твої забиті м’ячі у двох матчах стали дуже важливими для команди?

– Не знаю, можливо, мої дії для мене і важливі, але головне те, що ми набрали три очки, і команда другий матч поспіль одержує перемогу.  Навіть, якщо б на моєму рахунку не було б результативних дій – забитих м’ячів або результативних передач, але при цьому команда все одно перемагала, то я все одно був би дуже радий.

– На початку сезону багато фахівців і вболівальників пророкували дніпрянам боротьбу за місце у першій шістці. Що скажеш зараз про командні турнірні амбіції?

– На мій погляд, у нашому чемпіонаті окремо виділяються тільки дві команди – це «Шахтар» і «Динамо». Усі інші команди абсолютно рівні. Хто більше буде працювати, старатися, прагнути перемогти, у кого скоріше буде зростати молодь, той і буде на горі турнірної таблиці.

Пресслужба СК «Дніпро-1»