Післяматчева пресконференція головного тренера СК «Днепро-1» Дмитра Михайленка.

– Як діставалися на матч? Виїзд видався важким?

– (посміхнувшись) Так, виїзд виявився непростим. Розумію ваш гумор. Сам виїзд виявився набагато легшим, аніж гра. В нас не виходило швидко грати у першому таймі, швидко змінювати фланги. Це основна причина, через що ми втрачали м’яч, не встигаючи розвернути гру. Як наслідок створили недостатньо моментів у першому таймі. У другому діяли краще, але теж відрізками. Якщо казати в цілому про другий тайм, закінчення треба проводити впевненіше. Коли команда всіма силами йде вперед, ми, маючи таку кількість швидких гравців, маємо за 10 хвилин провести хоча б якусь якісну швидку атаку. На жаль, це не вдалося, і, як наслідок, останні хвилини були нервовими.

– Не вперше є питання до гри центральних хавбеків при обороні на власній половині поля. Які причини цього?

– Сьогодні за виключенням останніх 10 хвилин, коли гра мала сумбурний характер і суперник великими силами пішов вперед, не особливо кидалися у вічі проблеми Когута, Франа і Кравченка в обороні. Суперник здебільшого контратакував, а з позиційних атак у них особливо можливостей не було. Небезпечні удари у першому таймі були наслідком наших втрат у центральній зоні. Так, ми маємо проблеми, ми – не бездоганна команда. Але сьогодні , мені здається, були проблеми іншого характеру.

– Чи задоволені ви грою центральних захисників?

– Якщо казати про захисну фазу, хотілося б, щоб суперник завдавав менше ударів. Зрозуміло, була помилка Лопирьонка, але від помилок ніхто не застрахований. А з м’ячем вони добре діяли, добре рухали м’яч. Можна по-різному оцінювати, але в цілому вони провели якісний матч.

– Чим плануєте заповнити паузу, яка виявилася через перенесення матчу з «Карпатами»?

– Хотілося би перебувати в ігровому тонусі, грати кожного тижня, але за причин, що від нас не залежать, доведеться знову відпочивати тиждень. У планах заповнити паузу грою з однією з команд, що базуються поблизу. Зараз шукаємо, ведемо перемовини. Не казатиму, поки не досягнемо 100-відсоткової домовленості, але гра буде.

– Чи згодні ви, що Сарнавський сьогодні зіграв за пів команди, і чи входить він у коло інтересів «Дніпра-1»?

– Ми хочемо підсилити позиції воротаря і шукаємо гравців, в тому числі в Україні. Богдан – вправний воротар. Він продемонстрував це не лише сьогодні, а й у ході сезону. Так, сьогодні було декілька яскравих сейвів, тому, вважаю, його заслуга у тому, що «Львів не пропустив більше, є дуже великою.