Головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко підвів підсумки переможного гостьового кубкового матчу проти «Агробізнесу» (3:1) на післяматчевій прессконференції:

– Ми ставили завдання пройти до наступного етапу розіграшу Кубка України, оскільки приїхали сюди хорошим складом і, таким чином, треба було проходити в 1\8 фіналу турніру. Крім самого результату, це нам також потрібно для того, щоб набиратися більшого досвіду. Чим більше ми будемо грати серйозні матчі, тим швидше наша молодь буде додавати. Це все для нас дуже важливо.

Що стосується безпосередньо самої гри, то вона для нас складалася не так просто, як може здатися, якщо дивитися на рахунок, адже суперник у нас був досить хороший. Мабуть, далася взнаки більш висока індивідуальна майстерність у наших футболістів: і Булеца забив хороший м’яч з далекої відстані, і Куліш відзначився хорошим голом. Потім вже ми діяли по рахунку, намагалися контролювати гру, а з рахунком 3:0 суперник міг скороти розрив, і навіть скоротити розрив до мінімуму. В цілому, окрім закінчення гри, ми задоволені діями своєї команди.

– Наскільки ви задоволені грою Батагова на позиції центрального захисника?

– За винятком помилок в кінці гри, він провів достатньо якісний матч. Зрозуміло, що це тільки перша його гра на цій позиції і є певні моменти, в яких він ще не добре орієнтується.  Але все, що стосується гри з м’ячем і ведення єдиноборств, то тут все було на хорошому рівні.

Пресслужба СК «Дніпро-1»