Післяматчева пресконференція головного тренера СК «Дніпро-1» Дмитра Михайленка:

– Зараз багато емоцій. Дуже важка поразка. Перший тайм до 43-ї хвилини взагалі не віщував нічого такого. Ми контролювали гру, територію, заходили до штрафного, до фінальної третини. Можливо, не могли як слід розпорядитися м’ячем. Дуже прикрим був перший м’яч та червона картка, що пішла слідом за ним – вони повністю перевернули гру. У другому таймі після того, як забив Хобленко, ми скоротили рахунок. Був тиск, ми намагалися пресингувати, не дозволяти супернику працювати з м’ячем. Але знову-таки відмінні індивідуальні дії форварда, який добре зіграв сьогодні, призвели до пенальті. Він також був, можна сказати, недолугим, адже гравець пройшов по центру через рикошет. Це поставило фінальну крапку у грі.

– Червона картка Когута – це емоції, помилка гравця?

– Я не бачив епізод, але у будь-якому випадку ситуація взагалі не вимагала стрибка, небезпечно грати. М’яч був далеко від наших воріт. Безглузда червона картка, яка поставила команду у важке становище.

– А що з приводу інших рішень арбітра? Нібито однакові порушення трактувалися по-різному…

– Не знаю, треба дивитися. Зараз багато емоцій, і казати щодо правомірності дій арбітра я не буду. Хлопці виконали багато роботи, і план на гру виконувався весь перший тайм. До вилучення ми зачинили суперника, багато створювали. Так, можливо, був брак. Хотілося б грати гостріше, мати більш явні моменти. Але тим не менш, до 43-ї хвилини ми перегравали суперника.