Післяматчева пресконференція головного тренера СК «Дніпро-1» Дмитра Михайленка:

– Футбол був дуже емоційний, особливо кінець у другому таймі. Вдалося повернутися у гру і могли забивати за рахунку 2:2 – у Чичикова був стовідсотковий момент, бив головою Когут. Пропустили прикрий легкий перший м’яч. Не знаю, наскільки був правомірним пенальті, але те, наскільки прості м’ячі ми пропускаємо, засмучує. Особливо на тлі того, як важко нам вдається створювати моменти.

– Початок гри видався дуже динамічним. Передбачали таку активність «Львова»?

– Проблема у тому, що ми не могли вийти з оборони. Бити вперед особливо не хотіли – намагалися виходити за рахунок коротких та середніх передач. Але це не виходило у першій половині гри. Можливо, ми і зі складом дещо не вгадали. У другому таймі це виходило краще у нас, і при тому, що була вже фора у два м’ячі. Але планів не було віддавати суперникові ініціативу. Просто технічні гравці «Львова» добре контролювали м’яч, і в нас не виходило відбирати у центрі поля. Перший тайм нам явно не вдався.

– Що із Сафроновим?

– У нього струс мозку.

– А у якому стані Лопирьонок?

– У нього ушкодження зв’язки на гомілкостопі, тому ймовірність його появи у наступному матчі є дуже низькою.

– Зазвичай у командах з рівними воротарями голкіпери стоять до першої помилки. Кліщук гратиме з «Колосом»?

– Важко сказати зараз. По гарячих слідах я не хотів би відповідати на це питання.

– А суддівство відповідало сьогодні рівню Прем’єр-ліги?

– На лавці градус емоцій був дуже високим. Наскільки суддівство було якісним, теж не буду оцінювати. Через емоції зараз можна наговорити багато речей, які будуть невірними. Треба передивитись, наскільки справедливим був пенальті, деякі фоли. Це треба спокійно дивитись, а зараз коментувати не буду.

– Склалося враження, що Булеці не було, з ким обігратися. Ви задоволені грою флангів?

– Не особливо. Ми хочемо більшого і розуміємо, що у Прем’єр-лізі фланги мають працювати краще. Флангові гравці мають загрожувати воротам, прострілювати, обігрувати, створювати гостроту. Враховуючи те, що Куліш – нападаючий високий і сам не в змозі це зробити. Тому, звичайно, хочемо від флангових гравців бачити набагато більше.

Пресслужба СК “Дніпро-1”