Післяматчева пресконференція головного тренера СК «Дніпро-1» Дмитра Михайленка:

– Зрозуміло, ми незадоволені очком. Бажали більшого, бажали перемогти. На жаль, не вийшло. Напевно, звинувачувати треба самих себе та реалізацію. Було багато моментів у другому таймі, щоб забити переможний гол. Не все ідеально було і у побудові гри, але, враховуючи наш ресурс на цій стадії чемпіонату, ми створили багато. Треба бути більш сфокусованими у завершальній стадії.

– Що завадило досягти більшого? Недооцінка суперника?

– Ні, недооцінки не було. Ми знали суперника, те, як вони грають. Була і добра гра воротаря, і, напевно, дещо не вистачило й везіння. Били багато з вигідних позицій, з воротарського, з 8-10 метрів. Можливо, не вистачило холоднокров’я. Не треба було сильно бити, потрібна була влучність. Але все це після гри вже є історією.

– «Дніпро-1» значно оновився у порівнянні з попереднім сезоном. Як би ви оцінили придбання та втрати команди?

– Ми й оновилися, й втратили велику кількість гравців. Наша селекційна робота триває, будуть ще придбання. Гравці, яких ми підписали – це певне підсилення. Ми стали сильнішими, але потребуємо більше стабільного та глибокого складу і низку позицій підсилимо.

– Для цього, напевно, бажаєте використати паузу перед другим туром?

– Так, для нас зараз буде важливий час, аби підсилити склад.

– Як оціните гру новачка Прем’єр-ліги? Наскільки «Інгулець» може використати амбіції, аби закріпитися у Прем’єр-лізі?

– Вважаю, їм все до снаги. Досвідчена команда зі стабільним складом, який тривалий час грає разом. Тому, мені здається, в них все вийде.