Післяматчева пресконференція головного тренера СК «Дніпро-1» Дмитра Михайленка:

– Дивна гра. На моїй практиці це перший випадок з трьома вилученнями у складі однієї команди. Вважаю, суперник опинився у дуже важкій ситуації. У другому таймі ми тиснули і зуміли забити перший м’яч, після якого суперник, здається, вже здався.

– Попри на чисельну більшість, ви нервували. Це було пов’язано з тим, що не все виходило біля воріт суперника?

– Так, переживання були пов’язані саме з цим. Ми не могли вірно побудувати атаку, щоб створити момент, завдати удару з меж штрафного. Почали подавати верхом, але ж суперник дуже добре грає головою – особливо цим відзначаються Яворський та Дава. Треба було доставляти м’яч до штрафного низом. Ми у перерві намагалися це змінити, і перший гол прийшов саме таким чином.

– Ваш колега сказав, що вони просили «Дніпро-1» вибити м’яч, коли їхній гравець зазнав травми, і вони залишилися увісьмох, щоб зробити заміну. Можете це прокоментувати?

– Чесно кажучи, не пам’ятаю цей момент. Не може прокоментувати. Що ж стосується правомірності червоних карток, то з ВАРом футбол стає більш справедливим. ВАР може оскаржити чи підтвердити червону картку або взяття воріт.

– Булеца у другому таймі виглядав значно активнішим. Ви дали йому якусь настанову у перерві?

– Я не став би зараз аналізувати гру, тому що суперник був у дуже важкій ситуації. Ми бачимо помилки за рівних складах, і за таких умов будемо оцінювати гру.