Головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко відповів на запитання клубної пресслужби після спарингу проти польської «Ягеллонії»:

– Вийшли абсолютно два різних тайми. У першій половині зустрічі перевага була на боці польської команди, а після перерви вже ми переважали суперника, при цьому у нас були моменти, і хоча нам не вдалося забити гол, проте другим таймом я задоволений. А перший тайм нам не вдався – і суперник діяв дуже інтенсивно, і ми багато чого дозволяли йому. У другій половині ми вже стали пресингувати, оскільки почали грати у більш звичному складі. А в цілому, спарингом задоволені, адже грали на хорошому полі, проти хорошого суперника, у якого невдовзі почнеться його чемпіонат.

– Як інтегруються в команду новачки, які і грали у першому таймі?

– Звичайно, що створення команди – складний процес. Хлопці, з якими ми працюємо два роки вже розуміють один одного, а також наші вимоги, ну, а тим хлопцям, хто зараз прийшов – їм потрібен час. Плюс накладається ще і втома, адже ми не готуємося до матчів, а граємо втомленими. Тому, звичайно ж, є різниця, коли грає одразу велика кількість новачків, або хлопці, що знаходяться з нами тривалий час.

– Як в цілому оцінюєте збір, тим більш,що зараз команда входить у полосу контрольних матчів?

– Так, зараз входимо у досить інтенсивний графік ігор, тренуємося в основному над тактикою, тому для нас дуже важливо, щоб усі були здорові, щоб ніхто не випадав з обойми. Дуже важливий зараз період, коли проводиться велика кількість спарингів, і є можливість попрацювати над усіма зв’язками на полі. Тому дуже очікуємо зустрічей з новими сильними суперниками.

Пресслужба СК «Дніпро-1»