Напередодні матчу з київським «Динамо» головний тренер «Дніпра-1» Дмитро Михайленко поспілкувався з журналістами.

– Чи є якісь кадрові проблеми перед грою з «Динамо»?

– Усі готуються. На цю хвилину лише Булеца та Супряга не можуть грати за умовами угоди.

– Чого очікуєте від «Динамо»? До якої гри готуєтесь?

– Готуємось до важкої гри. Приїжджає суперник високого рівня, команда, яка перебуває у перегонах за друге місце. Зрозуміло, буде серйозне налаштування. Для нас це буде перша домашня гра цього року, у присутності власних вболівальників. Дуже хочемо відібрати очки та показати хорошу гру.

– Які були проблемні позиції, і чи задоволені ви, як їх закрили новачки?

– З шести новачків не всі перебувають в оптимальному стані. Більшість перебувають або після тривалої перерви в матчах, або після травм. Цуріков та Сваток з ушкодженням, тривалий час не грав Тейлор – він зараз набуває ігровий тонус. У Адамюка не було можливості грати півроку. Хобленко пропустив гру через дискваліфікацію.

Зараз, зрозуміло, гратимуть Адамюк та Фран, а з приводу інших – питання. З усіх новачків Фран перебуває у найбільш оптимальних ігрових кондиціях. Тому ж Адамюку потрібен час, аби увійти до тонусу. Все це питання найближчого часу. Впевнений, за деякий короткий час новачки вийдуть на звичний рівень та приноситимуть користь.

– Все ж таки, які саме позиції були проблемними, і чи закриють їх новачки?

– Я дуже сподіваюсь, що закриють. Впевнений, що вони нам допоможуть. Ми потребували правого захисника. Прийшов Адамюк. Шукали другого центрального півзахисника – це Фран. У «Карпатах» він грав дещо в іншій ролі. Зараз ми пробуємо його трохи нижче. Сподіваємось, що відновиться Сваток та гратиме з притаманним йому агресивним стилем. Те ж стосується і другого нападника. Впевнений, Хобленко з його досвідом та вмінням вести боротьбу буде корисним.

– Який настрій та налаштування на матч?

– Налаштування відмінне, настрій гарний. Найголовніше, що усі здорові. Хороший психологічний фон зараз є для нас дуже важливим.

– Ваш новий помічник вже щось резюмував з приводу «Динамо»?

– Він аналізує суперника та наші власні помилки. А про те, що ми знайшли у «Динамо», напевно, доречніше казати на післяматчевій пресконференції.