Головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко поспілкувався із журналістами на традиційному відкритому тренуванні команди, і розповів про підготовку спортклубівців до гостьового матчу проти донецького «Шахтаря».

– Дмитро Станіславович, «Дніпро-1» переграв «Динамо», а «Шахтар», у свою чергу, подолавши «Бенфіку», поступився «Ворсклі». Чого чекати від вашої зустрічі із гірниками?

– Важко сказати. Гадаю, що «Шахтар» гратиме різними складами – з «Ворсклою» був один варіант, а проти, звичайно, будуть сильні зміни. З нами вони грають за тиждень до матчу з «Вольфсбургом», тому, вважаю, що вони будуть на нас награвати основний склад на єврокубки, саме той, що гратиме 11-го березня проти німецького клубу – це для них стане генеральною репетицією. Так що чекати ми можемо тільки важкої гри для «Дніпра-1» – це точно.

– Який зараз психологічний стан у команди? Адже зрозуміло, що після перемоги над «Динамо» команда на піднесенні, але ж після такого буває і спад?

– Справа у тому, що у грі з «Шахтарем» на спад може нарватися будь-яка команда (посміхається). Для нас, дійсно, важливо те, що ми знаходимося у хорошому психологічному стані.  Перемоги над «Динамо» не часто бувають у багатьох команд, тим більш у такого молодого клуба, як наш, тому дійсно, стан у команди хороший. Важливо для нас зараз продовжувати прогресувати, показувати хорошу гру і прагнути зростання абсолютно нам усім, як в особистому, так і у командному плані.

– Надія на потрапляння до першої шістки ще залишається?

– Подивимось. У нас залишилося дві гри, і ми зробимо усе, що від нас залежить, щоб таки потрапити у кращу шістку. Але є конкуренти, як той же «Колос», що знаходиться у більш вигідній ситуації, тому не все тут залежить від нас. Проте, можу пообіцяти, що ми самі  для цього віддамо усі сили.

– Зараз дуже щільний графік ігор. Як він дається команді?

– Тут все нормально. Насправді, не треба ламати голову над тренувальним процесом: відновлюємося після гри з «Динамо» і готуємося до матчу з «Шахтарем», який ми багато розбираємо тактично. Щодо кадрової ситуації, то у нас Когут продовжує відновлюватися після пошкодження на розминці перед грою з «Динамо», можливо він і буде вже готовий до гри з «Шахтарем», а щодо інших, то усі здорові. Ну і Польовий пропустить гру через дискваліфікацію.

Пресслужба СК «Дніпро-1»