Головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко відповів на запитання клубної пресслужби напередодні півфінального матчу плей-офф за вихід до кваліфікації Ліги Європи проти ковалівського «Колосу»:

– Дмитро Станіславович, попереду найочікуваніша частина сезону. Які зараз у вас думки з цього приводу?

– Дійсно, саме заради цього і відновлювався чемпіонат, і ми розраховували на місце в плей-офф. Дуже задоволені, що потрапили туди і тепер попереду найхвилююча частина сезону для нас – це матчі на вибування. Підходимо до зустрічі з «Колосом» у гарному, збудженому настрої, адже доведеться грати проти хорошої команди, яку ми добре знаємо. Головне, що усі здорові і мають хороший настрій.

– Як ставитеся до розмов експертів, які називають «Дніпро-1» легким фаворитом плей-офф?

– Та ніяк не ставлюся. Я зараз прочитав прогнози фахівців перед стартом чемпіонату, і там нас багато хто ставив досить високо. З одного боку, це приємно і радує, що нашу роботу, особливо у Першій лізі, оцінювали високо, оскільки подібні прогнози давалися. Але зараз, на мій погляд, усі команди перебувають у рівних умовах, і я не знаю, на чому саме засновані подібні висновки. Зараз і «Колос» у хорошій формі, і ми. Те ж стосується «Олександрії», тому ми підходимо до цього протистояння з однаковими шансами – 50 на 50.

– Чому більше приділяєте увагу на теоретичних заняттях: грі суперника або власним напрацюванням?

– Говоримо про все: і про дії у захисті, і про атаку. Ми з «Колосом» все ж таки грали у різних шістках. Команда у суперника дещо змінилася, особливо лінія оборони, де з’явилися три нових захисники. Плюс прийшов Богданов, тому це вже не та команда, яка була у першому колі.

– Вчора було прийняте рішення, що плей-офф пройде з глядачами…

– Мені здається, це здорово – і для гравців, і для вболівальників, які можуть прийти на стадіон. Тому це хороша новина для усіх вітчизняних любителів футболу.

Пресслужба СК «Дніпро-1»