Чемпіонат U-21. 11-й тур. 
27 листопада. 12:00. Придніпровськ. НТБ «Дніпро»
СК «Дніпро-1» — «Шахтар» (Донецьк) 3:2 (1:1)
Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький).
Асистенти арбітра: Денис Сердюк, Олексій Миронов (обидва — Полтава)
Четвертий арбітр: Людмила Тельбух (Дніпро)
Спостерігач арбітражу: Олександр Кран (Харків)
СК «Дніпро-1»: 1. Зновенко, 25. Жінчин, 15. Бацман, 27. Заєць (кап), 4. Сорока, 11. Соловйов, 99. Назаренко (20. Віговський,46), 89. Бєляєв (19.Домарацький,65), 18. Полонський (87,Волинець,76), 7. Шинкаренко (8.Лебедєв,87), 77. Ховайко (9.Тяпкін,65).
Запасні: 71. Кінарейкін, 3. Сидоренко, 14. Горілий, 17. Попов.
Головний тренер: Олександор Поклонський.
«Шахтар»: 1 Турбоєвський, 2 Капінус, 3. Козик, 4. Мампассі, 5. Рудавський, 6. Гуров (кап) (16.Світюха,81), 7. Чурко, 8. Приходько, 9. Чирук (17.Кобак,78), 10. Хромей, 11. Вакула.
Запасні: 12. Кемкін, 13. Якуба, 14. Егбуджуо, 15. Гулько.
Головний тренер: Фернандо Валенте
Попередження: Зновенко (20), Приходько (46), Чурко (58), Козик (68), Соловйов (84).
Вилучення: Козик (79, друга жовта картка)
Голи: Чурко (21, з пенальті), Полонський (27, пас Заєць), Домарацький (73, пас Бацман), Тяпкін (80, з пенальті), Гончарук (90+2).

На матч проти одного з лідерів чемпіонату тренерський штаб дніпровської молодіжки провів деякі зміни у складі в порівнянні з грою тижневої давнини на Закарпатті.  Через проблеми із здоров’ям  не могли зіграти два центральних захисники – Зайков і Кіреєв, то ж у центрі оборони вийшов тандем Жинчін – Бацман. Крім того до молодіжного складу було відряджено Назаренка, який пропускає матч основи через дискваліфікацію, а Тяпкін залишився в запасі. В складі гостей відзначимо появу Вакули, на рахунку якого за «Сталь», Маріуполь» і «Шахтар» більше півсотні матчів на рівні УПЛ, а також 27-річного Чурка – обидва вийшли на флангах атаки гірників.

Дніпряни розпочали гру дуже активно, і вже на 3-й хвилині Полонський ледве не відкрив рахунок, але Турбоєвський таки зумів перевести удар Данила у дальній кут на кутовий. Спортклубівці і далі досить впевнено почувалися себе у протистоянні з сильним суперником, ні у чому йому не поступаючись. Щоправда позиційні атаки дніпрян не були вже такими небезпечними, але і гості нічого гострого створити біля воріт спортклубівців не могли. Проте на 20-й хвилині рефері побачив порушення правил з боку Зновенка, який вийшов на перехоплення передачі у свій штрафний майданчик, в результаті чого був призначений пенальті, який реалізував досвідчений Чурко, завдавши перший удар своєї команди у матчі.

Але після пропущеного голу господарі не зламалися психологічно, а продовжили грати активно і ще гостріше в атаці. Пристрілку вели Заєць і Соловйов та врешті-решт господарі зрівняли рахунок. Турбоєвський зробив черговий красивий сейв, тепер після удару Бєляєва, але на підбиранні першим був Заєць, який відкотив м’яч під удар Полонському, і той спокійно розстріляв ворота суперника -1:1!

Тільки після цього гості зуміли на деякий час захопити ініціативу, проте все, що вони зуміли створити до перерви – це удар з кута карного майданчику Чурка, з яким впевнено впорався Зновенко, та удар над поперечиною з перспективного штрафного Хромея.

Другий тайм розпочався з деякою затримкою та з обопільних атак суперників, і першими шанс вийти вперед втратили дніпряни, коли тільки стійка врятувала гостей після дальнього удару Бєляєва. У свою чергу гості відповіли контратакою і ударом Чурка метрів з 18-ти, і тут на висоті був Зновенко. Ближче до середини тайму голкіпер дніпрян знову виграв тепер вже ближній бій у суперника після удару головою у ближній кут, на 69-й хвилині вже Турбоєвський рятує свою команду після штрафного у виконанні Віговського.

Невдовзі дуже спірний епізод був у штрафному майданчику гостей після падіння Шинкаренка, але тут рефері порушення правил не побачив. Та все ж таки дніпряни вийшли вперед і який це був гол! Бацман у непростій ситуації видряпав м’яч у суперника на лінії власного штрафного майданчику, і покотив передачу Домарацькому, після чого з’ясувалося, що пас вийшов гольовим – свіжий Домарацький, який тільки за 8 хвилин до епізоду вийшов на поле, пройшов з м’ячом метрів 70, переграючи на своєму шляху весь захист гірників і у підсумку завдав невітпорного удару, вийшовши сам на сам із голкіпером -2:1!

А ще за кілька хвилин рахунок став 3:1! Після подачі кутового Шинкаренком Козик зіграв рукою у власному штрафному майданчику, і тут вже рефері був безжалісним – друга жовта картка для гірника, що перетворилася на червону і пенальті, який чітко у кут виконав ще один гравець, що вийшов на заміну – Тяпкін!

Рахунок цілком міг стати і великим, але тепер вже Турбоєвський впорався з підступним ударом з далеку Домарацького. Господарі цілком контролювали події на полі, і тільки у заключні хвилини гри гірники зуміли піти на штурм воріт спортклубівців, в результаті чого їм вдалося скоротити розрив до мінімуму вже на другій компенсованій арбітром хвилині. Заключні миттєвості гри були дуже хвилюючими, але дніпряни вистояли і здобули надважку, вольову перемогу над «Шахтарем»!