Назар Сидоренко, захисник СК «Дніпро-1» U-21

– Сьогодні тобі вдалося забити дуже красивий гол. Часто доводиться такі м’ячі забивати?

– Ні, не можу сказати, що часто. У минулому сезоні я взагалі не забивав в офіційних матчах, а тут на зборах вдається забити вже другий непоганий гол. Хоча усе це завдяки партнерам. Але, насправді, я і сам у шоку від цього (посміхається).

– Ти граєш на позиції захисника, але забиваєш. Перед  тобою ставлять таке завдання?

– Самі ж бачити, який зараз сучасний футбол, і як флангові захисники часто підключаються до атак і забивають чимало голів.

– Все ж таки, подібні удари відпрацьовуєш на тренуванні, чи цей гол став більше випадковим?

– Важко сказати, чи був цей удар випадковим. Але виконати його вдалося. Побачив, куди змістився голкіпер, тому закрутив у дальній кут і так вийшло, що влучив.

– Ти грав у першому таймі, який ви закінчили 1:1 проти команди Першої ліги. Що скажеш хоча б по цьому відрізку?

– Непогано нам вдавалося виходити з оборони у напад, але все одно є над чим працювати і суперник дуже грамотно рухався. Іноді нам щось і не вдавалося, але в цілому першим таймом можна бути задоволеним.

Володимир Геращенко, тренер СК «Дніпро-1» U-21

– Здалося, що сьогодні результат точно не по грі.

– Ну, чому ж? Результат – це наслідок помилок у обороні. Гра, здається, і була рівною, але завалили кінець матчу – самі не забиваємо, і самі ж собі привозимо моменти. Все ж таки у наших хлопців ще молодіжний футбол і від цього нікуди не дінешся. Так, це неприємно, і я хлопцям сказав, якщо так і далі будемо продовжувати, то буде дуже важко. Треба прогресувати, особливо в діях у захисті.

– Тим не менш, здалося, що команда сьогодні виглядала краще, ніж у грі з тим же «ВПК-Агро»?

– Справа у тому, що ми граємо фрагментарно. Один тайм – добре, а інший – погано.  Це також було і у минулому матчі. Стабільності нам не вистачає. Гадаю, що з часом, вони підростуть, усе зрозуміють, як тримати удар, як тримати ігрову ситуацію, коли важко, коли треба притримати м’яч. Це все приходить із досвідом.

Пресслужба СК «Дніпро-1»