УПЛ 2021/22. 8 тур.
18 вересня. 17:00. Дніпро . «Дніпро-Арена». 3761 глядач. 
Пряма трансляція – УНІАН.
«Дніпро-1» — «Верес» (Рівне) 1:0 (0:0) 
Головний арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
Судді на лінії: Денис Марченко, Руслан Єрмоленко (обидва – Чернігів)
Четвертий арбітр: Денис Бондаренко (Одеса)
Спостерігач арбітражу: Ігор Ярменчук (Київ)
Делегат УАФ: Олександр Нечипоренко (Харків)
Арбітр ВВА: Сергій Бойко (Київська область)
Асистент ВВА: Семен Шлончак (Черкаси)
Спостерігач ВВА: Леонід Ярмолинський (Київська область)
«Дніпро-1» 12. Кожокару, 11. Кравченко (24.Лучкевич,62), 3. Адамюк, 39. Сваток (кап), 4. Дубінчак, 97. Ігнатенко, 76. Піхальонок (8.І.Когут,62), 30. Джурасек (20.Ді Франко,90+1),  9. Гуцуляк (99.Білл,62), 29. Назаренко (25.Чуже,65), 7. Довбик. 
Запасні: 44. Паст, 6.Батагов, 5. Нельсон, 31. Русин.
Головний тренер: Ігор Йовічевіч
«Верес»: 47. Б.Когут (кап), 4. Солдат, 33. Мірошник, 8. Гончаренко, 23. Немчанінов, 48. Кльоц (77.Полюлях,79), 29. Кучеров (32.Петько,81), 42. Є.Пасіч (10.Тимофієнко,79), 21. Панасенко (9.Шестаков,82), 17. Г.Пасіч (11.Дахновський,84), 7. Сергійчук.
Запасні: 13. Кичак, 14. Махнєв, 24. Гук, 97. Гечев.
Головний тренер: Юрій Вірт

Гол: Чуже (78).

Попередження: Вірт (17), Сваток (26), Довбик (43), Джурасек (61), Адамюк (80), Тимофієнко (89).

Вилучення: Сергійчук (75).

Стартовий склад дніпрян, на від міну від суперника, тренерський штаб якого виставив абсолютно усіх тих, хто у минулому турі грав з перших хвилин у переможному матчі проти «Львова», зазнав відчутних змін. Спортклубівці знову перейшли на гру із двома центральними захисниками і трьома виконавцями у центрі поля, тому тепер у складі не було Логінова, натомість з перших хвилин разом з Джурасеком зіграли Піхальонок, що відновився після травми, та Ігнатенко. На фланзі в захисті замість Лучкевича вийшов Кравченко, а в середній лінії Назаренко замінив Когута.

Дніпряни почали дуже активно. Вже на 2-й хвилині Назаренко накрутив на лівому фланзі суперника і зробив гостру подачі на дальню стійку і тільки самовіддана гра Геннадія Пасіча врятувала гостей від неприємностей.  Невдовзі після ще однієї подачі з лівого флангу Довбик скинув м’яч під удар Кравченку, але його сильному пострілу бракувало влучності. Наступного разу форвард дніпрян намагався зробити подібний асист вже на 20-й хвилині, але тепер сильно і неточно пробив Піхальонок. Загалом Назаренко і Довбик дуже непогано взаємодіяли в районі лінії карного майданчику суперника, але не завжди все це призводило до ударів по воротах.

Гості, які у перший половині тайму заробили кілька стандартів, але вони не призвели ні до чого гострого, свій перший удар завдали тільки на 35-й хвилині – Солдат пробив сильно і повз воріт. Значно гостріший момент був у Довбика, який бив з розвороту, але і цього разу м’яч не влучив у ворота. В результаті за весь перший тайм жодна з команд не завдала жодного влучного удару по воротах…

Першим після перерви на удар суперника зреагувати довелося Кожокару, але постріл Солдата не був складним для голкіпера. Значно небезпечніше було біля інших воріт за кілька хвилин, коли Довбик головою замикав навіс Назаренка, проте знову м’яч пролетів трохи над поперечиною.

А от на 50-й хвилині Кожокару довелося демонструвати всю свою майстерність, щоб відбити потужний удар під поперечину від Гончаренка, який підключився на кутовий. У свою чергу головою намагався влучити у нижній кут Гуцуляк – знову у «молоко», а небезпечний удар Піхальонка з воріт вибив захисник «Вереса».

З іншого боку рівняни провели дві поспіль гострі контратаки, які ударами  завершував Сергійчук – з першим впевнено впорався воротар, а другий пройшов поруч із стійкою. На 68-й хвилині Довбик вперше зумів перевірити пильність Б.Когута, який відбив удар Артема метрів з 20-ти. А буквально у наступній атаці «Дніпро-Арена» вибухнула після голу Білла, але зарано – бригада арбітрів зафіксувала офсайд у Довбика.

Господарі продовжили тиск, і тепер вже Б.Когут відбиває на кутовий удар Джурасека, а за кілька хвилин у туж саму ближню дев’ятку реагує і на удар Дубінчака.  А на 75-й хвилині гості залишаються у меншості – Сергійчук дуже грубо зіграв проти Лучкевича і побачив перед собою пряму червону картку.

Дніпряни кинулися у справжній штурм і таки досягли свого – сольний прохід Джурасека закінчився пасом вздовж воротарського майданчику, а там його співвітчизник Чуже спокійно відкрив рахунок – 1:0!

Гості одразу відповіли небезпечним штрафним – Гончаренко пробив вище цілі, але дніпряни продовжили діяти значно гостріше: спочатку класна комбінація Чуже-Лучкевич-Довбик закінчилася ударом останнього у руки голкіперу, а у наступних атаках І.Когут пробив поруч із стійкою, а Білл знову таки у воротаря. Запам’ятався і простріл Дубінчака, але його так ніхто і не замкнув. Також був момент і у Білла, але м’яч після його удару у дальній кут пройшов у лічених сантиметрах від стійки.

У компенсований арбітром час гості спробували піти в атаку, але м’яч жодного разу до Кожокару так і не дійшов. У підсумку спортклубівці святкують дуже непросту і важливу перемогу!