Favbet Ліга. 29-й тур.
Пряма трансляція — телеканал Футбол-1.
5 липня. 19:30. Київ. Стадіон «Динамо».
«Олімпік» (Донецьк) — СК «Дніпро-1» 0:2 (0:1) 
Головний суддя: Дмитро Кутаков (Бровари, Київської області)
Судді на лінії: Сергій Приступа, Євген Петраков (обидва з Києва)
Четвертий арбітр: Володимир Новохатній (Київ)
Спостерігач арбітражу: Орет Шмигельський (Львів)
Делегат УАФ: Сергій Павленко (Одеса)
«Олімпік»: 35. Чекотун, 74. Снурніцин, 4. Гришко (кап), 54.Лебеденко, 88. Вербний (20.Чогадзе,74) , 29.М.Кравченко, 14. Романовський  (9.Завійський, 65), 89.Політило, 7. Балашов (77. Дегтярьов,65), 19.Тейшейра, 13. Баланюк (8.Шахаб, 22).
Запасні: 30. Кичак, 11. Ксьонз, 14. Лукьянчук, 3. Литвин, 21.Кавчук
Головний тренер: Ігор Климовский
«Дніпро-1»: 31. Кліщук, 3. Адамюк, 39. Сваток (71. Лопирьонок, 74), 15. Логінов (кап), 19. Цуріков, 69. Вакулко, 25. Когут (4. С.Краченко, 61), 20. Ді Франко (18. Сніжко,74) , 7. Коркішко (10. Булеца,61), 89. Супряга (77. Чичиков,81) , 9. Хобленко.
Запасні: 33. Юрчук, 8. Польовий, 44. Батагов,  29. Назаренко.
Головний тренер: Дмитро Михайленко
Голи: Супряга (2), Булеца (64)
Попередження: М.Кравченко (9), Цуріков (15), Хобленко (56), Гришко (63), Кліщук (85).

У порівнянні з матчем у Маріуполі тренерський штаб дніпрян на гру проти «Олімпіка» дався до певних перестановок у стартовому складі – тільки квартет оборонців залишився без змін. На останній межі місце було довірено Кліщуку, у середній лінії  з’явився замість Кравченка Ді Франко, а атакуючий трикутник разом з Хобленком склали Супряга і Коркішко.

Вже перша атака гостей ледве на закінчилася голом (а йшла лише 32 секунда зустрічі), але Супряга не зумів замкнути гострий простріл Коркішка. Але ще за півхвилини той же Супряга відмінно розібрався у штрафному майданчику «Олімпіка», отримавши пас від Хобленка, і влучно пробивши у дальній кут воріт – 1:0 на користь спортклубівців! Тим самим, Влад виконав гросмейстерську норму у 10 забитих м’ячів в чемпіонаті.

Дніпряни продовжили тиск: на 6-й хвилині Логінов після стандарту б’є головою вище воріт, а наступну атаку завершував вже Коркішко красивим ударом в падінні через себе, але знову сфера не влучила у ворота. Стартову потужну 10-хвилинку гості завершили ще двома ударами Коркішка: спочатку на постріл Дмитра зі штрафного зреагував Чекотун, а атака другим темпом завершилася ударом форварда спортклубівців метрів з 15-ти вище поперечини.

Поступово гра трохи заспокоїлася, при цьому дніпряни повністю контролювали події на полі, у той час, як господарі в середині тайму провели вимушену заміну – травму отримав вихованець дніпровського футболу форвард Баланюк. У свою чергу спортклубівці створили черговий момент після стандарту, але знову не поталанило Логінову, який пробив головою вище воріт з достатньо близької відстані. Свій перший удар по воротах Кліщука гості завдали тільки на 33-й хвилині, але постріл Шахаба не був складним для голкіпера «Дніпра-1». А от перший кутовий донеччан закінчився значно небезпечнішим ударом Тейшейри, і тепер Кліщук потягнув м’яч з-під поперечини.

Але ще більш гострішою була контратака дніпрян, коли знову Хобленко виводив на удар Супрягу, проте тепер Влад не зумів переграти Чекотуна з близької відстані. Був момент зрівняти рахунок у першому таймі і у господарів, але Вербний пробив у бокову сітку, не скориставшись помилкою голкіпера дніпрян на виході.

Рахунок мусив йти вперед господарів, що вони намагалися робити після перерви, але дніпряни продовжували впевнено контролювати події на полі, тримаючи м’яч і не дозволяючи супернику сильно наближатися на володінь Кліщука. А після кутового у виконанні Коркішка дніпряни цілком могли збільшити перевагу, але захисник «Олімпіка» виніс м’яч з лінії воріт після удару Супряги. Одразу після цього гості провели  подвійну заміну, випустивши Кравченка і Булецу, і саме чемпіон світу першим дотиком зробив рахунок 2:0, реалізувавши штрафний удар, призначений за фол проти Хобленка, який виявися причетним до обох голів команди.

Той же Хобленко знову вивів сам на сам із голкіпером господарів Супрягу, але Влад не зумів переграти Чекотуна. Був момент і у Адамюка, який замикав навіс Булеци, але м’яч пройшов над поперечиною. Тільки після цього – на 78-й хвилині – був по-справжньому гострий момент у господарів, але Тейшейра закінчив свій гострий прохід трохи неточним ударом. Далі Кліщук з другої спроби накриває удар Завійського, випереджаючи Дегтярьова, який врізався у голкіпера дніпрян. Був момент і у Шахаба, який пробив головою вище воріт. Це був останній шанс донеччан повернути інтригу у гру. В підсумку спортклубівці довели справу до переконливої перемоги, як за грою, так і за рахунком.

Пресслужба СК «Дніпро-1»