УПЛ 2020\21. 9 тур. 
6 листопада. 19:00. Дніпро. «Дніпро-Арена».
СК «Дніпро-1» — «Колос» (Ковалівка) 0:2 (0:1) 
Головний суддя: Віктор Копієвський (Кропивницький)
Судді на лінії: Валентин Куцев (Київ), Володимир Володін (Херсон)
Четвертий арбітр: Дмитро Панчишин (Харків)
Спостерігач арбітражу: Олег Зубарєв (Слов’янськ)
Арбітр ВВА: Андрій Коваленко (Полтава)
Асистент ВВА: Олександр Корнійко (Миргород)
Спостерігач ВВА: Віктор Дердо (Чорноморськ)
Директор матчу: Геннадій Сушко (Луганська область)
«Дніпро-1»: 23. Сарнавський, 3. Адамюк, 17. Тейлор, 15. Логінов (кап), 24. Дубінчак, 44. Батагов (7.Довбик,37), 76. Піхальонок, 29. Назаренко (11.Цуріков, 70), 10. Булеца (20.Ді Франко,86), 8. Когут (5.Коркішко,86), 9. Хобленко (77.Чичиков,70).
Запасні: 33. Юрчук, 2. Сафронов,39.Сваток, 14. Ярмолюк.
Головний тренер: Ігор Йовічевіч
«Колос»: 23. Волинець, 23. М.Кравченко, 13. Гавриш (кап), 5. Петров, 21. Новак, 15. Чорноморець, 90. Богданов (14,Мілько,89), 48. Оріховський, 8. Смирний (69.Ільїн,80), 9. Антюх (10.Морозко,72), 11. Селезньов (7.Лисенко,72).
Запасні: 31. Кучерук, 6. Максименко, 24. Зозуля, 94. Мамаду Ламін, 69. Ільїн, 19. Ісаенко.
Головий тренер: Руслан Костишин
Попередження: Петров (20), Костишин (23), Логінов (24), Когут (25), Хобленко (30), Смирний (39), Кравченко (85), Ільїн (90)
Голи: Селезньов (25, з пенальті), Смирний (58).

У стартовому складі дніпрян, в порівнянні з матчем проти «Динамо» тижневої давнини, відбулось доволі багато змін. По-перше, повернулися до основи Дубінчак і Булеца, які не могли грати проти киян за умовами оренди, дискваліфікованого Ігнатенко в опорній зоні замінив Батагов, а на вістрі атаки замість Довбика вийшов Хобленко.

Початок матчу пройшов за помітної переваги дніпрян, які у стартові 20 хвилин створили декілька небезпечних моментів біля воріт гостей. Все почалося з удару Дубінчака, з яким не без труднощів впорався Волинець. Далі голкіпер «Колосу» перевів на кутовий підступний удар Булеци, а після подачі з кута поля м’яч опинився у Логінова, але він пробив у руки воротарю. На цьому спортклубівці не зупинилися і Булеца двічі бив по воротах ковалівців, але у першому випадку м’яч після рикошету опустився на ворота зверху, а в іншому знову відмінно зіграв Волинець, який потягнув удар зі штрафного у ближньому куті.

І саме у цю мить гості досить несподівано відкрили рахунок. Спочатку цей момент не побачив навіть головний арбітр, але після перегляду VARу Копієвський призначив пенальті за гру рукою Логінова, і Селезньов згадав, як він колись реалізовував пенальті на «Дніпро-Арені».

У дніпрян деякий час пішов на те, щоб знову налагодити атакуючу гру, і ближче до перерви господарі знову почали створювати гострі моменти. Особливо запам’ятався удар Хобленка, який не влучив з вигідної позиції у дальній кут, а вже у компенсований арбітром час двічі бив Когут, проте спочатку в черговий раз надійно зіграв Волинець, а в іншому випадку м’яч пролетів поруч із стійкою.

На початку другого тайму ситуація для спортклубівців могла украй ускладнитись, але тепер вже VAR «зіграв» за дніпрян, зафіксувавши офсайд у Селезньова, хоча спочатку його взяття воріт було зараховано. На це дніпряни відповіли своєю атакою, яку завершував Довбик, але знову на висоті виявися Волинець. Спортклубівці продовжили тиск, на деякий час замкнувши суперника біля його штрафного майданчику, але гості провели стрімку контратаку два в один, коли Антюх продерся у штрафний майданчик дніпрян після чого викотив передачу Смирному, якому залишалося вразити порожні ворота – 0:2.

Не дивлячись на два голи у пасиві дніпряни продовжували шукати шляхи до воріт суперника, проте гості усіма можливими засобами (заміни, начебто травми гравці) заспокоїти гру, роблячи її в’язкою. Тим не менш, момент для взяття воріт у господарів були: Довбик трохи не дотягнувся до прострілу з правого флангу, а з ударом Цурікова впорався Волинець. У підсумку дніпряни так і не зуміли пробити щільний захист ковалівців, у третє поспіль потупившись «Колосу».