УПЛ 2020\21. 13 тур.
Пряма трансляція – телеканал Футбол 2.
12 грудня. 19:30. Львів. Стадіон «Арена Львів».
«Рух» (Львів) — СК «Дніпро-1» 4:1 (3:0) 
Головний суддя: Сергій Бойко (Іванків, Київська область)
Судді на лінії: Олександр Корнійко (Миргород), Максим Чертоляс (Херсон)
Четвертий арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса)
Спостерігач арбітражу: Михайло Овчар (Калуш)
Делегат УАФ: Тарас Клим (Івано-Франківськ)
«Рух»: 33. Бандура, 2. Гагун (30.Копина,90), 25. Білий, 32. Стаменкович (6.Зец,90+1), 17.Мисик, 18. Мартинюк (кап), 5. Федорчук, 99.Русин (88.Кухарук,87), 7. Климчук (10.Притула,90+1), 23. Бойчук, 97. Кухаревич (19.Кондраков,67)
Запасні: 21. Мисак, 67.Парамонов, 90. Заставний, 12. Гліга.
Головний тренер: Іван Федик
«Дніпро-1»: 23. Сарнавський, 39. Сваток, 3. Адамюк, 15. Логінов (44.Батагов,46), 97. Ігнатенко, 2. Сафронов, 4. Кравченко (кап), 29. Назаренко (54.Домарацький,85), 7. Довбик, 14. Ярмолюк (10.Булеца,46), 9. Хобленко (5.Коркішко,62).
Запасні: 1. Зновенко, 51. Заєць, 55. Ховайко.
Головний тренер: Ігор Йовічевіч
Голи: Федорчук (4,36), Кухаревич (45), Сваток (84), Климчук (86).
Попередження: Ярмолюк (14), Стаменкович (42), Климчук (49), Федик (50), Сваток (60), Кравченко (89).

Дніпряни продовжують потерпати від всесвітньої пандемії, і відповідно склад команди й досі залишається досить усіченим. У порівняні з матчем проти «Зорі» в основному складі спортклубівців відбулося дві зміни – відновилися Довбик і Сафронов, які з перших хвилин замінили Коркішка і Ді Франко.

Гості першими пішли у наступ, заробивши в дебюті матчу кутовий, але львів’яни відбилися і відповіли власним випадом, який закінчився потужним пострілом в дев’ятку воріт Сарнавського від Федорчука. Так, нас самому початку гри спортклубівці опинилися у ролі наздоганяючого. Той же Федорчук продовжив пристрілку і далі, але з другої спроби м’яч після його удару метрів з 22-х пройшов над поперечиною. Спортклубівці першу подібну спробу здійснили тільки на 23-й хвилині, але м’яч після удару Ігнатенка пройшов повз цілі. Значно ближчими до того, щоб подвоїти рахунок були господарі, але цього разу дніпрян врятувала стійка воріт, яка прийняла на себе удар Климчука після рикошету від Логінова.

На 27-й хвилині спортклубівці мали шанс скористатися помилкою Бандури, який не зафіксував м’яч в руках після навісу Адамюка, але у Хобленка удар відверто не вдався. Не пішов удар головою і у Адамюка після навісу Кравченка зі штрафного. А от господарі власним стандартом скористалися на повну – Русин навісив і Федорчук з воротарського майданчику оформлює дубль.

Найближче всього до успіху у першому таймі гості були на 43-й хвилині після, коли після стандарту у виконанні Кравченка по черзі по воротах намагалися пробити Логінов, Довбик і Хобленко, але захист «Руху» стіною встав у власному воротарському майданчику, не давши м’ячу дійти до голкіпера.  А вже після цього господарі довели рахунок до великого: Кухаревич поцілив з розвороту у дев’ятку після прострілу Мисика – 3:0 після першого тайму на користь львів’ян.

Звичайно, що рахунок змушував гостей, у складі яких в перерві вийшли Батагов і Булеца, йти вперед. Саме останній на початку другого тайму завдав перший влучний удар по воротах суперника, але він не був складним для голкіпера, а ще перед цим Булеца в чужому карному майданчику виводив на удар Назаренка, проте в цьому епізоді захисники «Руху» вдало кинулися під м’яч.

Надія на порятунок у спортклубівців з’явилася тільки на 84-й хвилині, після того, як Сваток влучно замкнув головою навіс зі штрафного Кравченка. Але інтрига тривала недовго – контратака господарів і Климчук замикає простріл Бойчука у порожні ворота. Отже, спортклубівці поступилися 1:4, і на мінорній ноті завершують календарний 2020 рік.

Пресслужба СК «Дніпро-1»