Для юнацької збірної України U-17 (футболісти не старші 2003 року народження) матчем проти однолітків із Північної Македонії закінчився виступ на турнірі чотирьох збірних, що проходив у Латвії.
Після того, як турки виграли в латвійців, стало зрозуміло, що для перемоги в цих змаганнях синьо-жовтим в останньому турі потрібно просто обіграти македонців. І не дивлячись на те, що суперники першими відкрили рахунок, підопічні Олександра Петракова вже за 8 хвилин відновили рівновагу, а у другому тайму забили ще два м’ячі, встановивши остаточний результат 3:1 на власну користь. Отже, збірна України стала переможцем турніру! У заключному матчі обидва представники СК «Дніпро-1» вийшли у стартовому складі збірної України – Сергій Лебедєв провів на полі перший тайм, а Микиту Кононова було замінено на 71-й хвилині.
Нагадаємо, що команда Олександра Петракова готується до кваліфікаційного раунду Євро-2020 (U-17), який проходитиме в Португалії в листопаді поточного року. Там збірна України зіграє з Грузією (13-го числа), Албанією (16-го) й Португалією (19-го).

Пресслужба СК «Дніпро-1»