СК «Дніпро-1» — «Динамо» (Київ) – 0:3 (0:0)
Чемпіонат U-19. 12 тур. 9 листопада. 15:00. Чапаївка. НТБ «Динамо».
Головний суддя: Валерій Копмарь (Одеса)
Судді на лінії: Максим Тютерєв (Дніпро), Артем Куценко (Одеса)
Четвертий арбітр: Андрій Федорук (Київська область)
Спостерігач арбітражу: Олег Плужник (Харків)

СК «Дніпро-1»: Веклич, Езеагбанарі, Батагов, Жінчин, Швиденко, Гаврилюк, Копил, Кірєєв – кап, Ярмолюк, Маловічко, Гора

Запасні: Хома, Кобельчук, Кравченко Я., Свистун, Кілик, Стельмащук, Савченко

Головний тренер: Віктор Біцюра

«Динамо»: Моргун, Кузик Д., Біловар – кап, Забарний, Вівчаренко, Окоро, Єфіменко, Кулаковський, Бодня, Блізніченко В., Велетень

Запасні: Слуцький, Гук, Ярош, Ісадченко, Рязанцев, Шулянський, Мащенко

Головний тренер: Андрій Анненков

СК «Дніпро-1»: Веклич, Езеагбанарі, Батагов, Жінчин, Швиденко (Савченко, 83), Гаврилюк (Свистун, 72), Копил, Кірєєв – кап, Ярмолюк (Кілик, 67), Маловічко (Кобельчук, 40), Гора (Кравченко Я., 68)

Запасні: Хома, Стельмащук

Головний тренер: Віктор Біцюра

«Динамо»: Моргун, Кузик Д. (Ярош, 78), Біловар – кап, Забарний, Вівчаренко, Окоро, Єфіменко (Шулянський, 57), Кулаковський (Ісадченко, 64), Бодня, Блізніченко В. (Мащенко, 90+2), Велетень (Рязанцев, 84)

Запасні: Слуцький, Гук.

Головний тренер: Андрій Анненков

Голи: Ісадченко (71), Велетень (80), Блізніченко (90)

Попередження: Кулаковський (22), Езеагбанарі (35)

Незадовго до цього матчу на прохання динамівців команди згодилися обмінятися полями, тому футболісти «Дніпра-1» господарями були лише номінальними – гра проходила на базі «Динамо». Відзначимо, що спортклубівці отримали у цій зустрічі підсилення з першої команди – дискваліфікований там Арсеній Батагов був відряджений до юніорської першості, де, до речі, за віком може грати ще навіть у наступному сезоні. Віктор Біцюра використав Батагова у центрі захисту, де він склав пару з Жінчиним. У той же час наша команда не могла розраховувати на Лебедєва та Кононова, що були викликані до юнацької збірної України.

Звичайно, що кияни мали відчутну територіальну перевагу. Утім, справжніх гольових моментів біля воріт Веклича не було. Можна відзначити хіба що удари здалеку Вівчаренка та Бодні, декілька небезпечних стандартів, а також відверту симуляцію у штрафному Кулаковського, за що від отримав жовту картку. Можливо, на діях «Динамо» в атаці настільки позначилася відсутність Ваната та дискваліфікація Волошина…

У другому таймі за дуже важких погодних умов, коли посилювався туман та вологість, кияни намагалися збільшити тиск. Двічі загрожував воротам Шулянський, але успіху досяг інший гравець, що вийшов на заміну. Після масованої атаки, в ході якої Веклич двічі переривав політ м’яча у рамці, Ісадченко у дотик парашутом поцілив точнісінько у дальній кут.

«Дніпро-1», пропустивши, активізувався, але невдовзі рахунок було подвоєно – Велетень замкнув у порожні ворота простріл з лівого флангу. А ще за десять хвилин усі надії на порятунок були остаточно поховані. Блізніченко свій швидкий прохід завершив ударом зліва з дуже гострого кута.