СК «Дніпро-1» — «Карпати» (Львів) – 0:3 (0:1)

Чемпіонат U-19. 17 тур.
13 березня. 13:00. Придніпровськ. НТБ «Дніпро». Манеж.
Головний суддя: Сергій Дубиківський (Київська область)
Судді на лінії: Максим Тютерєв, Олександр Ніженковський (обидва – Дніпро)
Четвертий арбітр: Людмила Тельбух (Дніпро)
Спостерігач арбітражу: Олексій Гордієнко (Дніпро)

СК «Дніпро-1»: Веклич, Віговський (Карповський, 62), Зайков, Швиденко – кап, Матвеєв (Килик, 62), Бутіч (Матюшенко, 46), Лебедєв, Жінчин, Полонський (Кобельчук, 68), Митченко (Кононов, 46), Гора

Запасні: Макаровський, Файдор

Головний тренер: Віктор Біцюра

«Карпати»: Горох, Мудрик – кап, Калинчук, Слюсар (Савчук, 84), Береза (Даніловський, 84), Козак, Гудзінський, Тлумак, Сущак (Лень, 77), Карабін (Раделицький, 72), Хлань (Мердєєв, 60)

Запасний: Сасс.

Головний тренер: Роман Гнатів

Голи: Козак (30, пен., 54), Хлань (47)

Попередження: Матюшенко (63), Тлумак (85)

Перший домашній матч навесні, на жаль, не вдався спортклубівським юніорам. «Карпати» протягом всього матчу переважали як у русі, так і в індивідуальній майстерності, що дозволило здобути заслужену перемогу.

Рахунок було відкрито на 30-й хвилині, коли арбітр призначив пенальті за поштовх у спину, і Козак спокійно реалізував 11-метровий. При цьому рефері можна дорікати за те, що наприкінці тайму він не виніс таке ж покарання за удар по ногах Гори, але виправданням поразки це аж ніяк не може бути.

Ледь розпочався другий тайм, як господарі пропустили вдруге. Втративши м’яч на правому фланзі атаки, вони проґавили миттєву контратаку львів’ян. Хлань на фланзі, що залишився відкритим, замкнув простріл. Невдовзі рахунок й взагалі став великим. Козак ударом з майже нульового кута оформив дубль.

Лише в останні хвилини матчу у «Дніпра-1» почало щось виходити в атаці, але бодай гол у відповідь забити не вдалося. Найбільш реальний шанс відзначитися був у Гори, який не влучив у ворота, перебуваючи праворуч у штрафному майданчику.