За тур до завершення групового турніру Ліги Конференцій Дніпро-1 виконав глобальну ціль – гарантував собі вихід до наступного раунду. Але остаточно всі турнірні питання будуть вирішені саме в останньому матчі: у особистому протистоянні наша команда розіграє перше місце з нідерландським АЗ. При цьому спортклубівцям потрібен лише максимальний результат – перемога.

Як відомо, в останніх матчах наша команда втратила через травми цілу низку гравців. Не зіграють вони і завтра в Алкмарі, хоча деякі увійшли до делегації. Загалом рейсом з Кошице вирушив 21 футболіст:

воротарі Макс Валеф, Валерій Юрчук, Яків Кінарейкін, Владислав Рибак,

захисники Микита Кононов, Володимир Адамюк, Олександр Сваток, Едуард Сарапій, Сергій Логінов, Габріел Бузанелло, Яніс Амаш, Габріел Гомес,

півзахисники Руслан Бабенко, Олександр Піхальонок, Валентин Рубчинський, Олександр Назаренко, Ігор Когут, Олексій Гуцуляк, Володимир Танчик, Іван Чабан

форвард Артем Довбик

Сьогодні Дніпро-1 проведе передматчеве тренування в Алкмарі. Початок заняття о 19:30 за київським часом. А завтра о 19:45 розпочнеться матч АЗ – Дніпро-1, який транслюватиме Мегого.