СК «Дніпро-1»вирушив на перший тренувальний збір до Туреччини з новачком у складі делегації. До команди долучився голкіпер Заурі Махарадзе, останнім клубом якого була луганська «Зоря». Повністю перелік гравців, що розпочали шлях з бази у Придніпровську на береги Середземного моря, виглядає таким чином:

Воротарі: Мирослав Зновенко, Заурі Махарадзе, Богдан Сарнавський, Валерій Юрчук;

Захисники: Володимир Адамюк, Владислав Дубінчак, Дуглас, Сергій Заєць, Сергій Логінов, Олександр Сафронов, Олександр Сваток, Андрій Цуріков

Півзахисники: Арсеній Батагов, Сергій Булеца, Франсіско Ді Франко, Костянтин Домарацький, Данило Ігнатенко, Ігор Когут, Лукас Тейлор, Олександр Назаренко, Олександр Піхальонок, Валентин Рубчинський, Максим Соловйов, Єгор Ярмолюк

Форварди: Артем Довбик, Олексій Хобленко

Не виключено, що під час збору до команди долучаться ще нові гравці.

– Ми абсолютно задоволені робочою атмосферою, що панує у перші дні підготовки в команді, зазначив перед від’їздом головний тренер СК “Дніпро-1” Ігор Йовічевіч. – Через суворі погодні умови ми працювали у манежі, але все заплановане виконали. Працювали над тактичними сегментами, робили акцент на атаці. Найважливіше, що всі здорові. Адже одразу з першого дня йде специфічне навантаження.

У Белеку продовжимо акцент на атаку та у суботу зіграємо двосторонку, щоб побачити, наскільки тренування дало свої плоди. Після цього перейдемо на інші сегменти гри.

«Дніпро-1» базуватиметься у готелі Spice. За розкладом до місця призначення команда має дістатися сьогодні пізно ввечері після повітряної подорожі Харків – Стамбул – Анталія.

Як ми повідомляли раніше, на першому зборі заплановані декілька контрольних матчів:

21 січня. «Дніпро-1» — «Спартак» Сербія

25 січня. «Дніпро-1» — «Чукарички» Сербія

26 січня. «Дніпро-1» — «Силекс» Північна Македонія

Збір триватиме до 27 січня.