«Ворскла» – СК «Дніпро-1» — 0:3 (0:1)

Чемпіонат України серед жінок. Перша ліга. 10 тур. 6 листопада. Полтава. Стадіон «Лтава». 50 глядачів

Арбітр: Олександр Потапенко (Харків). Асистенти арбітра: Ірина Піценко (Київська область), Дар’я Губанова (Київ). Четвертий арбітр: Павло Приходько (Полтава). Спостерігач арбітражу: Оксана Єрмакова (Полтава)

«Ворскла»: Максимчук, Поберій, Пінчук (Хруль, 60), Сергієва (Олексенко А, 84), , Федоренко, Бабенко, Воскобойник, Дубина, Середа (Середенко, 46), Олексенко Л. (Рябоконь, 87), Алієва (Гребенюк, 84)

Запасні: Савченко, Батрак

Головний тренер – Володимир Жила

 «Дніпро-1»: Рябовіл (Маліборська, 84), Синько, Логвінова, Аслаханова (Матюша, 89), Шалімова (Кузьмин, 46), Бєлік, Кумеда, Шопіна (Пшенична, 75), Немець, Куніна, Келеп (Плакуща, 75)

Запасні: Мустафаєва, Пороходніченко

Головний тренер – Олена Кудзієва

Голи: Бєлік (39), Куніна (69), Аслаханова (72)

Попередження: Бєлік (70)

Перетнув екватор жіночий чемпіонат у першій лізі. Дівчата «Дніпра-1» друге коло розпочинали у Полтаві і вдруге обіграли «Ворсклу», фактично відчепивши її від боротьби за два перші місця, що дають можливість претендувати на підвищення у класі. Утім, на відміну від гри першого кола, легкої перемоги над суперником не вийшло.

Граючи одразу після подорожі, спортклубівки спочатку виглядали важкувато і ніяк не могли реалізувати моменти. Дуже важливим було забити до перерви, і це вдалося капітану «Дніпра-1» Вікторії Бєлік. Вона відзначилася ударом здалеку. У другому таймі наша команда почувалася вже більш розкуто і довела свою перевагу ще двома голами, авторками яких стали Людмила Куніна (вона увімкнула свою швидкість і відгукнулася на передачу врозріз), та Амінат Аслаханова (забила щільним ударом у ближній кут).

Наступний тур буде останнім у чемпіонаті перед зимовою перервою, але наша команда його пропускатиме через непарну кількість учасників. «Дніпру-1» у поточному році залишається провести за два тижні кубковий матч з «Маріуполем».