УПЛ 2020/21. 26 тур.
Пряма трансляція – телеканал УНІАН.
9 травня. 17:00. Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена».
СК «Дніпро-1» — «Рух» (Львів) 1:1 (0:0) 
Головний суддя: Геннадій Серпутько (Одеса)
Судді на лінії: Дмитро Оганєсян (Луганська область), Тарас Клименко (Київ)
Четвертий арбітр: Юрій Іванов (Донецька область)
Спостерігач арбітражу: Сергій Дзюба (Київ)
Директор матчу: Ярослав Дерев’янко (Дніпро)
«Дніпро-1»: 33. Юрчук (23. Сарнавський,77), 3. Адамюк, 22. Дуглас, 39. Сваток, 24. Дубінчак, 20. Ді Франко, 76. Піхальонок (11.Цуріков,77), 10. Булеца (14.Ярмолюк,61), 25. Чуже, 8. Когут (кап) (44.Батагов,90+2),  7. Довбик.
Запасні: 2. Сафронов, 42. Вагнер, 53. Соловйов.
Головний тренер: Ігор Йовічевіч
«Рух»: 33. Бандура, 2. Гагун, 25. Білий, 6. Зец, 17. Мисик, 18. Мартинюк (кап) (63. Сапуга.84), 5. Федорчук (91. Карасюк, 84), 11. Литвиненко (88. Кухарук, 68), 10. Притула (19. Кондраков,84), 23. Бойчук, 7. Климчук (95. Рунич,53).
Запасні: 21. Мисак, 92. Слюбик, 94. Карабін,  62. Рудюк,
Головний тренер: Іван Федик
Попередження: Притула (13), Мисик (21), Когут (58), Чуже (90), Карасюк(90).
Голи: Чуже (60), Кондраков (90+6, з пенальті).

На заключний матч чемпіонату тренерський штаб дніпрян зробив мінімальні, і можна сказати вимушені зміни, у порівнянні з минулою грою проти «Зорі»: дискваліфікованих Тейлора і Ігнатенка замінили Чуже (відновився після хвороби) і Когут (відбув дискваліфікацію).  У гостей увагу пригорнула поява з перших хвилин колишнього спортклубівця Литвиненка, який проводив свій перший матч у стартовому складі на рівні УПЛ.

Суперники перед початком матчу вже знали, що «Олександрія» поступилася «Зорі», тому переможець двобію виходив на чисте сьоме місце, а от нічия у цьому матчі могла стати «щасливою» для «Львова», який у той же час грав з «Олімпіком».

Вже у стартові 10 хвилин господарі створили два гострих моменти біля воріт суперника. Після першого ж кутового спортклубівців Адамюк пробив головою з близької відстані, але влучив у руки Бандурі, а потім була атака, в якій Ді Франко кинув у прорив Довбика і той, втікши від опікуна, дійшов до лицевої лінії, а звідки прострелив вздовж воротарського майданчику, і якби не захисник «Руха», то Когут цілком міг забивати в порожні ворота.

Гості огризнулися на 19-й хвилині, коли вперше у гру вступив Юрчук, парирувавши удар Мисика, а ще за 7 хвилин Климчук убігав від Сватка зі своєї половини поля на побачення з Юрчуком, але захисник дніпрян зумів наздогнати втікача, та завадити йому завдати удар. Пізніше тому ж Климчуку таки вдалося завдати удар з непоганої позиції у дальній кут, але він був неточний.

Але ці атаки «Руху» були більш епізодичними, а ігровою перевагою володіли дніпряни, які поступово намагалися розхитати захист суперника. Чуже і Довбик раз за разом проривалися у карний майданчик суперника, але до удару атаки доводити не вдавалося, а у другій частині тайму можна згадати постріл Дубінчака над поперечиною, і також неточний удар Довбика головою після подачі з кута поля.

Удар Довбика заблокували, а Чуже втратив м’яч у карному майданчику в боротьбі з захисником після пасу Когута. І все ж таки господарі відкрили рахунок у першій частині другого тайму. Ді Франко зробив перехоплення у власному карному майданчику, Піхальонок зробив пас на правий фланг, де Когут підправив передачу Чуже і той, протягнувши м’яч від центральної лінії у штрафний майданчик, впевнено переграв голкіпера.

Невдовзі Піхальонок виводив на побачення із Бандурою Ярмолюка, Єгор вже обіграв воротаря і завдав удар у ближній кут, але в останню мить там виріс захисник.  Тільки після цього по-справжньому довелося попрацювати Юрчуку, який у красивому стилі парирував з дев’ятки удар Федорчука зі штрафного. Після цього епізоду голкіпер відчув біль, і на останню межу вперше у весняній частині чемпіонату вийшов Сарнавський.

Кінець матчу вийшов досить нервовим. Гості намагалися створили навалу, але дніпряни спокійно захищалися, і на 88-й хвилині Цуріков цілком міг знімати усі питання, але пробив поруч з хрестовиною. Також були моменти вже у компенсований арбітром час у Ярмолюка (пробив повз воріт) і Довбика (відпустив далеко м’яч від себе, хоча виходив сам на сам із голкіпером).

І ось вже під час останньої атаки, коли вже закінчилася четверта з доданих арбітром хвилин, леви заробляють пенальті, і Кондраков його чітко реалізовує, після чого арбітр одразу дав фінальний свисток. 1:1 – «Дніпро-1» другий сезон поспіль фінішує на сьомому місці в УПЛ.

Дякуємо, команда, за сезон!