Жіноча команда «Дніпро-1» візьме участь у «Зимовій Першості 2022», яка відбудеться на початку лютого у Кривому Розі. Ці змагання є традиційними (зародилися у 2008 році) і проводитимуться у ювілейний 10-й раз. Здебільшого переможцями ставали харківські флагмани «Житлобуд-1» та «Житлобуд-2»; одна звитяга є на рахунку чернігівської «Легенди». У 2017-му на п’єдестал пошани зійшла команда з «Дніпра» – третє місце тоді посіла «Злагода».

Цього року у Зимовій першості візьмуть участь 12 команд з вищої та першої ліг, які продовжують виступ у Кубку України. На першому етапі учасників розподілили на 4 групи, після чого вони проведуть матчі плей-офф. Ігри складатимуться з двох таймів по 30 хвилин. Якщо основний час закінчується з нічийним рахунком, переможець матчу визначається у серії післяматчевих пенальті. За виграш на першому етапі нараховується 3 очки, за поразку 0 очок; за поразку в серії післяматчевих пенальті – 1 очко, за перемогу у серії післяматчевих пенальті – 2 очки.

Наші дівчата потрапили до групи з представниками вищої ліги «Ладомиром» (Володимир-Волинський) та «Карпатами» (Львів). Турнір пройде з 1 по 5 лютого.