«Львів» – СК «Дніпро-1» – 0:2 (0:0)

Чемпіонат юнацьких команд. 10-й тур. Львів. «Скіф». 1 жовтня. 12:00

Арбітр: Микола Байдюк (Чернівці). Асистенти арбітра: Анастасія Волощук (Чернівці), Ірина Чайка (Львівська область). Четвертий арбітр: Василь Файда (Львів).

Спостерігач арбітражу: Юрій Мосейчук (Чернівці)

«Львів»: Шарун, Малецький (Кущ-Василишин, 82), Комарець, Чабан, Сидоров, Панчишин (Петрівський, 66), Михайлів, Кицун (Пилипишин, 66), Ювхимець (Мудрий, 55), Задорожний (Довбецький, 82), Климак

Запасні: Бугай, Харко, Кухта

Головний тренер – Тарас Гвоздик

«Дніпро-1»: Паршиков, Чалий (Ніколишин, 46), Щуров (Козубенко, 46), Попов, Кононов, Лебедєв, Мельниченко (Бешляга, 74), І. Матюшенко, Свистун (Кравченко, 70), Руденко (Колодежний, 46), Демиденко

Запасні: Єршов, В.Матюшенко

Голи: Кононов (61), Демиденко (77)

Попередження: Мельниченко (31), Комарець (54), Кононов (66), Климак (66), Ніколишин (67)

Перед цим матчем суперники були тісними сусідами у турнірній таблиці – окрім однакової кількості очок, було ідентичне число перемог та поразок. Тож, не дивно, що гра вийшла дуже напруженою – поступатися не бажав ніхто. У першому таймі господарі вдало захищалися, діючи на контратаках. Нашій команді, яка грала без дискваліфікованого голкіпера Кінарейкіна та травмованого форварда Ківінди, не вистачало швидкості у побудові атак, що значно полегшувало завдання супернику.

Після перерви спортклубівці нарешті додали у русі, швидше рухали м’яч. Це сприяло створенню моментів, і рахунок біло відкрито чудовим гарматним ударом Микити Кононова – м’яч влетів у самісінький кут низом. На такий розвиток подій власним сплеском активності відповів «Львів». Вже Паршикову довелося декілька разів серйозно вступати у гру, а захист «Дніпра-1» пережив тривожні хвилини. Але врешті-решт наша команда забила вдруге. Після індивідуальних дій Лебедєва у чужому штрафному м’яч відскочив до Демиденка, який з близької відстані подвоїв рахунок. Цікаво, що Іван, який замінив Ківінду у центрі нападу, раніше у цьому матчі вже забивав – але через офсайд голи не зараховували.

Господарі замінами збільшили групу атаки наприкінці матчу і намагалися врятуквати гру, але на контратаках спортклубівці були навіть гострішими та ближчими до третього м’яча.