«Олександрія» – СК «Дніпро-1» – 4:0 (1:0)

Чемпіонат U-21. 4 тур.
25 вересня. 15:00. Олександрія. КСК «Олімп»
Арбітр: Геннадій Серпутько (Одеса)
Асистенти арбітра: Володимир Жарий (Павлоград), Володимир Думенко (Харків)
Четвертий арбітр: 
Денис Федан (Олександрія)
Спостерігач арбітражу: Валерій Курганов (Олександрія)

«Олександрія»: Борисенко, Задерака (Новіков, 46), Дудка (Гаркуша, 74), Янчак, Петренко (Каранга, 70), Глоба, Підручний (Мустафаєв, 67), Івахно, Кобенда, Мельник (Коноваленко, 12), Самар

Запасні: Проценко, Микитюк, Маєр, Кобеляш

СК «Дніпро-1»: Макаровський, Сорока, Кіреєв (Домарацький, 46), Заєць, Жінчин, Соловйов, Ховайко, Віговський (Кононов, 59), Зайков, Шинкаренко (Бацман, 90+3), Ярмолюк (Тяпкін, 46, Лебедєв, 84))

Запасні: Зновенко, Волинець

Гол: Івахно (24)

Попередження: Задерака (15), Сорока (36), Заєць (45)

Вилучення: Сорока (57, друге попередження)

У першому виїзному матчі чемпіонату молодіжний склад «Дніпра-1» був змушений обійтися без дискваліфікованого захисника Тараса Горілого. За позицією його змінив Богдан Жінчин, що повернуся з оренди у «ВПК-Агро». Окрім цього, після поразки від «Маріуполя» тренери вдалися ще до деяких змін у стартовому складі. Місце у воротах зайняв Макаровський, в атаку був висунутий Ховайко, а на флангах півзахисту розташувалися Ярмолюк та Віговський.

Спека, що повернулася до України, не залишила шансів на швидкісний футбол. Дебют гри виявився дуже обережним та кволим з обох боків. Фактично перший небезпечний удар став результативним. На 24-й хвилині силовий прохід правим флангом Петренка завершився передачею та влучним ударом метрів з 13-ти Івахна.

Не сказати, що господарі мали перевагу, але гостріше діяли в атаці – частіше доводили справу до ударів, мали декілька небезпечних стандартів. Але «Дніпро-1» цілком міг зрівняти рахунок. Двічі мав шанс зробити це Ховайко. Спочатку він, прибравши захисника у штрафному, не зумів пробити повз голкіпера, а перед перервою виграв боротьбу після прострілу Заєця, але його удар заблокував захисник.

У другому ж таймі гра відверто не вдалася нашій команді. Мало того, що господарі швидко подвоїли рахунок (Глоба втік поміж двох захисників сам-на-сам), спортклубівці ще й залишилися у меншості після вилучення Сороки. Більше ніж півгодини граючи вдесятьох, «Дніпро-1» не переламав хід гри. Все стало остаточно зрозуміло після дублю Новікова – форвард, вийшовши на заміну, двічі скористався провалами наших захисників.