Кубок України. 1\4 фіналу.
Пряма трансляція – телеканал УНІАН,
3 березня 2021 року. Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 2367 глядачів. 
«Дніпро-1» — «Олександрія» 1:1 (0:0, 1:1, 3:4 по пенальті)
Головний суддя: Олександр Шандор (Львів)
Судді на лінії: Віктор Матяш (Донецька область), Олександр Жуков (Харків)
Четвертий арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
Спостерігач арбітражу: Василь Мельничук (Сімферополь)
Делегат УАФ: Олег Спічек (Київ).
«Дніпро-1»: 23. Сарнавський, 3. Адамюк (17.Тейлор,76), 22. Дуглас, 15. Логінов (кап), 24. Дубінчак, 76. Піхальонок, 97. Ігнатенко (8.Когут,69), 29. Назаренко (42.Вагнер,76), 25. Чуже (10.Булеца,69), 20.Ді Франко (9.Хобленко,99), 7. Довбик.
Запасні: 35. Махарадзе, 39. Сваток, 11.Цуріков, 44. Батагов.
Головний тренер: Ігор Йовічевіч
«Олександрія»: 79. Паньків (кап), 4. Бабогло, 10. Третьяков (8.Калюжний,88), 17. Лучкевич (11.Мірошніченко,81), 18. Сітало, 20. Пашаєв, 23. Шастал (2.Мельник,79), 27. Гречишкін, 44. Банада, 47. Вантух (5.Стецьков,119), 55. Бондаренко.
Запасні: 31. Білик, 7. Мишенко, 16. Дришлюк, 70. Новіков, 99. Устименко.
Головний тренер: Володимир Шаран

Попередження: Ді Франко (18), Гречишкін (49), Адамюк (74), Сітало (90+2), Шаран (90+3, за полем), Піхальонок (116).

Вилучення: Гречишкін (76, друга жовта картка)

Голи: Третьяков (62), Булеца (79).

Серія пенальті: 0:0 – Добвик (воротар), 0:1 – Мельник, 1:1 – Дуглас, 1:2 – Бабогло, 2:2 – Піхальонок, 2:3 – Бондаренко, 3:3 – Хобленко, 3:4 – Стецьков, 3:4 – Булеца (воротар).

На кубкове протистояння проти «Олександрії» тренерський штаб дніпрян провів кілька змін у стартовому складі в порівнянні з минулими трьома іграми чемпіонату, коли з перших хвилин на поле постійно виходили одні і ті ж 11 виконавців. По-перше, на останній межі місце було довірено Сарнавському, у той час, як Юрчук не потрапив до заявки, на правому фланзі захисту замість Тейлора вийшов Адамюк, а в середині поля місце довірили Ді Франко, а Піхальонок зайняв позицію Когута ближче до атакуючих гравців.

Вже на стартових хвилинах матчу гості отримали право на штрафний, а після нього і кутовий, проте нічого гострого вичавити олександрійці з цих стандартів не зуміли. Натомість дніпряни вже першу атаку на 4-й хвилині завершили підступним ударом Довбика – Паньків не дуже впевнено відбив м’яч на кутовий.

Після цього гра перейшла у центр поля і суперники певний час грали фактично без воріт. Другу спробу пробити Паньківа господарі здійснили на 20-й хвилині, коли після подачі з кутового Назаренко приклався до м’яча, але удар вийшов не сильним і до того точно у руки голкіперу. Значно гострішою була атака на 30-й хвилині, коли після навісу Дубінчака з лівого флангу Довбик зумів відірватися від опікуна і завдати удар головою, але не влучив у нижній кут.

Вже перед самою перервою команди обмінялися гострими випадами. Спочатку Назаренко втік у контратаку по лівому флангу і зумів завдати удар з кута штрафного майданчику, але трохи вище поперечини, на що гості відповіли стандартом, після якого Сарнавський ногами відбив удар суперника з лінії карного майданчику.

На початку другого тайму вже гостріше діяли дніпряни. На 55-й хвилині Довбик протягнув м’яч у контратаці та зробив скидання на Піхальонка, удар якого Паньків тягне з під поперечини. Ще за дві хвилини Ігнатенко замикає навіс з кута поля, але знову у руки Паньківу, який накриває м’яч з другої спроби.

На це гості спочатку відповіли небезпечним, але неточним ударом Сітало в падінні головою, а невдовзі Третьяков завдав невідпорний удар у нижній кут метрів з 22-х – так «Олександрія» відкрила рахунок. Одразу ж Назаренко міг відновити рівновагу, вийшовши сам на сам із Панківим після пасу Піхальонка, але переграти голкіпера з близької відстані йому не вдалося. На 69-й хвилині знову Назаренко сам пішов в атаку і дійшовши до карного майданчику зробив удар-навіс на дальню стійку, але м’яч пройшов повз цілі.

А на 76-й хвилині гості залишаються у меншості після того, як Гречишкін отримує другу жовту картку у грі. Спортклубівці посилюють тиск, і ось вже Паньків відбиває на кутовий удар у ближній кут Довбика, а після цього прикладається до м’яча Вагнер – досить неточно. І все ж таки дніпряни досягли свого! Після масованої атаки м’яч відскочив до Булеци і той, не без допомоги рикошету, розпечатує ворота суперника -1:1!

З натхненням господарі продовжують тиск суперника, створюючи ще кілька моментів, при цьому пропускають дуже гостру контратаку і тут вже вище всяких похвал грає Сарнавський, який реагує на удар у кут Мірошніченка.

Кінець основного ігрового був за господарями, але втілити перевагу у забити голи не вдалося. На 87-й хвилині красивий удар Піхальонка ледве не залітає дальню дев’ятку, а у наступній атаці вже Булеца пробиває з вигідної позиції вище воріт. Так команди зустріли додатковий час.

У додані півгодини спортклубівці затисли суперника біля його карного майданчику, але у перші 15 хвилин по-справжньому дніпряни створили тільки один момент, коли комбінацію за участю Когута і Тейлора не встиг замкнути Хобленко. Вже на самому початку четвертого тайму Когут спрямовує м’яч у сітку воріт суперника, але перед цим лайнсмен зафіксував офсайд. Останній шанс вирвати перемогу додатковий час був у Довбика, але той на 120й хвилині пробив головою повз стійкі. Отже долю матчу вирішували післяматчеві пенальті. А там вже спортивне щастя було на боці олександрійців, голкіпер яких зреагував на два удари дніпрян. Таким чином цього сезону «Дніпро-1» припиняє участь у Кубку України на чвертьфінальній стадії.