Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 16-го туру УПЛ. Поєдинок між СК «Дніпро-1» та полтавською «Ворсклою», який відбудеться у суботу, 27 листопада на «Дніпро-Арені» і розпочнеться о 19:30, в полі судитиме киянин Євген Арановський.

Він вже п’ять разів обслуговав матчі за участю спортклубівців і поки що повний паритет: дві перемоги дніпрян, одна нічия (як раз з «Ворсклою» у Полтаві) і дві поразки нашої команди за різниці м’ячів 9-8 на користь СК «Дніпро-1». Ось повний список матчів: «Ворскла» – «Дніпро-1» 1:1, «Олімпік» – «Дніпро-1» 3:1, «Дніпро-1» – «Маріуполь» 3:0, «Дніпро-1» – «Олімпік» 1:3, «Металіст 1925» – «Дніпро-1» 1:2. У цих матчах Арановський показав 11 жовтих карток дніпрянам, 13 суперникам по три гравці вилучав з поля, як у дніпрян, так і у опонентів, а також призначив по одному пенальті і на користь спортклубівців і суперників, і обидва удари було реалізовано.

На лінії йому допомагатимуть Сергій Приступа з Черкащини та Євген Петраков з Києва. Четвертий арбітр – Анатолій Абдула з Харкова. Спостерігач арбітражу – Валерій Курганов з Олександрії.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Головний арбітр ВВА – Микола Балакін з Київської області , асистент ВВА – Віктор Матяш з Донецької області, спостерігач ВВА –  Олександр Войтюк з Запоріжжя.