Комітет арбітрів УАФ призначив суддівські бригади арбітрів на матчі УПЛ 24-го туру. Поєдинок між СК «Дніпро-1» та донецьким «Олімпіком», який відбудеться у суботу 30 травня на «Дніпро-Арені», і розпочнеться о 17 годині в полі судитиме полтавчанин  Андрій Коваленко.

Він вже тричі обслуговував матчі за участю спортклубівців, при чому на рівні трьох турнірів. Спочатку за його суддівством дніпряни у Другі лізі подолали дома новокаховську  «Енергію» – 2:0, після чого переграли на «Дніпро-Арені»  тільки вже у Першій лізі івано-франківський «Прикарпаття» -2:1, але у поточному сезоні УПЛ за суддівства Коваленка дніпряни програли у гостях «Олександрії» 0:2. У цих матчах спортклубівцям було показано 4 жовті картки, а їх суперникам 11 попереджень, при цьому дніпровці виконали два пенальті, один з яких реалізували.

На лінії йому допомагатимуть Дмитро Запороженко і Олександр Войтюк (обидва з Запоріжжя).  Четвертий арбітр – Віктор Копієвський з Кропивницького. Спостерігач арбітражу – Леонід Ярмолинський (Київська область). Делегат УАФ – Едуард Карапетян (Тернопіль).

Пресслужба СК «Дніпро-1»