Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 15-го туру Прем’єр -ліги. Поєдинок між донецьким «Олімпіком» і СК «Дніпро-1», який відбудеться на столичному стадіоні «Динамо» у понеділок, 22 лютого і розпочнеться о 19 годині, в полі судитиме харків’янин Дмитро Крівушкін. Він вже шість разів обслуговував матчі за участю спортклбуівців, і у них дніпряни здобули дві перемоги і чотири рази поступилися: Друга ліга – «Агробізнес»  – «Дніпро-1» 1:0, Перша ліга – «Авангард» – «Дніпро-1» 1:2, Кубок України – «Калуш» – «Дніпро-1» 0:3, УПЛ – «Дніпро-1» – «Львів» 2:3 у минулому сезоні та «Дніпро-1» – «Маріуполь» 1:2, «Дніпро-1» – «Динамо» 1:2 вже у поточному чемпіонаті. У цих матчах він показав дніпрянам 16 жовтих карток і одну червону, а суперників спортклубівців 10 разів попереджав і два рази вилучав з поля. Одного раху він призначив пенальті у ворота СК «Дніпро-1», і його було реалізовано.

На лінії йому допомагатимуть ще один представник Харкова Олександр Жуков та Володимир Висоцький з Запоріжжя. Четвертий арбітр – Олексій Деревинський зі столиці. Спостерігач арбітражу – Віктор Дердо з Чорноморська.

Зустріч відбудеться при роботі відеосистеми WAR.  Головний арбітр ВВА –Денис Шурман з Київщини, асистент ВВА – Семен Шлончак з Черкас, спостерігач ВВА –.одесит Віктор Швецов.

Пресслужба СК «Дніпро-1»