Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 11-го туру національної Прем’єр-ліги. Поєдинок між командами «Дніпро-1» і «Шахтар», який відбудеться на «Дніпро-Арені»  у суботу, 28 листопада, і розпочнеться о 19.30, в полі судитиме Денис Шурман з Вишневого Київської області. Він вже тричі обслуговував матчі за участю спортклубівців. Спочатку дніпряни на рівні Першої ліги переграли у Харкові «Металіст 1925» – 2:1, потім вже в УПЛ дома були сильнішими за львівські «Карпати» – 2:0, а у третьому випадку наша команда поступилася в Полтаві «Ворсклі» – 0:2 (та гра запам’яталася призначеним, а потім скасованим пенальті у ворота полтавчан, коли на рефері налетів головний тренер господарів Юрій Максимов).  У цих трьох матчах Шурман показав дніпрянам і їх суперникам по 10 жовтих карток, одного з опонентів спортклубівців вилучав з поля, а також призначив два пенальті на користь СК «Дніпро-1», які були реалізовані.

На лінії йому допомагатимуть два представника Запоріжжя – Олександр Войтюк і Дмитро Запороженко. Четвертий арбітр – Віктор Копієвський з Кропивницького. Спостерігач арбітражу – полтавчанин Ігор Покідько.

В чергове на матчі за участю спортклубівців буде працювати відеосистема VAR: арбітр ВВА – Андрій Коваленко з Полтави, асистент ВВА – Олександр Корнійко з Миргороду і спостерігач ВВА – киянин Сергій Лисенчук.

Пресслужба СК «Дніпро-1»