Під час паузи у чемпіонаті майже спорожнів лазарет нашої команди. Про це стало відомо під час відкритого тренування «Дніпра-1», яке традиційно відбулося за два дні до матчу. Головний тренер спортклубівців Дмитро Михайленко у зустрічі з «Ворсклою» розраховує на всіх гравців, крім Олександра Сафронова, який продовжує відновлюватись після травми, та Арсенія Батагова, що повернувся з юнацької збірної, на жаль, з ушкодженням. Інші гравці тренувалися у загальній групі, у тому числі й капітан команди Сергій Кравченко, який пропустив декілька останніх матчів.

Важливим моментом також є інтеграція до колективу збірників – вони проводили перше тренування після відрядження. На це та на безпосередню підготовку до зустрічі з «Ворсклою» й підуть найближчі два дні. Задачу ускладнює зміна тренера у полтавців, за якою, звичайно, відбудеться і трансформація ігрового стилю, але у лавах «Дніпро-1» налаштовуються лише на позитивний результат.

Нагадаємо, матч Favbet Ліги СК «Дніпро-1» – «Ворскла» відбудеться найближчої суботи, 23 листопада, на «Дніпро-Арені». Початок о 17 годині.

Пресслужба СК “Дніпро-1”