Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу розглянув справу за заявою УПЛ стосовно неявки ФК «Карпати» (Львів) на матч 24-го туру ФК «Карпати» (Львів) — ФК «Маріуполь» та матч 29-го туру ФК «Маріуполь» — ФК «Карпати» (Львів).

За результатами розгляду, на підставі ст. 9 Регламенту УПЛ, були прийняті наступні рішення:

1. Зарахувати ФК «Карпати» (Львів) технічну поразку з рахунком 0:3, а ФК «Маріуполь» — технічну перемогу з рахунком 3:0 у матчі 24-го туру ФК «Карпати» (Львів) — ФК «Маріуполь» за неявку на матч без поважної причини.

2. Зарахувати ФК «Карпати» (Львів) технічну поразку з рахунком 0:3, а ФК «Маріуполь» — технічну перемогу з рахунком 3:0 у матчі 29-го туру ФК «Маріуполь» — ФК «Карпати» (Львів) за неявку на матч без поважної причини.

3. Виключити ФК «Карпати» (Львів) зі змагань УПЛ сезону-2019/2020 за повторну неявку на матч без поважної причини.

4. Зарахувати ФК «Карпати» (Львів) у матчах, що залишилося зіграти після повторної неявки, технічні поразки (-:+), а командам-суперницям — технічні перемоги (+:-).

Таким чином, у матчах СК «Дніпро-1» – «Карпати» і «Карпати» – СК «Дніпро-1» спортклубівці одержують дві технічні перемоги (+:-) і додають до свого доробку у турнірній таблиці 6 очок.

Пресслужба СК “Дніпро-1” за матеріалами УАФ