Справжнім джокером став минулої суботи Олексій Чичиков. Вийшовши на заміну, він зробив дубль у матчі проти «Маріуполя», який, попри три вилучення у суперника, не так вже легко складався для «Дніпра-1». У розмові з Олексієм ми згадали минулу гру та спробували передбачити, якою вийде нова зустріч з азовцями.

– З якими відчуттями виходив на заміну, коли команда мала перевагу у два гравці, але ніяк не могла забити? Що підказали тренери, випускаючи тебе на поле?

– Це була тактична заміна: зняли одного центрального хавбека, а я був відправлений вперед. Задача була, у першу чергу, забити. Перший гол був найбільш необхідним. Після цього наступні були вже справою часу. Коли я вийшов, був дуже націлений на ворота, адже знав, що ця перемога нам украй була потрібна.

– В таких випадках психологічно гра йде до першого голу?

– Здебільшого, так. Важко грати, коли навіть одного гравця немає, а коли не вистачає двох, взагалі дуже складно. Тому і до оборони я вже майже не бігав. Задача була створювати якомога більше гольових моментів, і добре, що я такий знайшов.

– Раніше не доводилося грати за такої різниці у чисельності команд?

– Навіть не пригадаю, коли таке було. Два гравці вилучено – це вже якийсь нонсенс, а щоб трьох… Це вперше зі мною.

– Чи тисне така перевага у кількості гравців? Адже, якщо її не використати, вболівальники не зрозуміють…

– Так, було б дурницею не використати таку перевагу. У таких випадках, в основному, йде навала. Суперник віддає територію, розуміє, що йому буде важко створити якийсь момент. Справа у часі й у суперникові: чи вистачить сил встояти у хвилини, що залишилися.

– У суботу буде зовсім інша гра? Чого очікуєш від нової зустрічі з «Маріуполем»?

– У них не буде дискваліфікованих гравців, тому не зрозуміло, який очікувати склад. Тим більше, що між нашими матчами «Маріуполь» ще мав кубкову гру. У бідь-якому випадку ми будемо атакувати та намагатися досягти стовідсоткового результату – такого, як минулого разу.

Пресслужба СК “Дніпро-1”