У вівторок, 11 серпня, футболісти СК «Дніпро-1», в рамках підготовки до нового сезону, проведуть у Запоріжжі спаринг проти бронзового призера минулого чемпіонату країни луганської «Зорі». Гра відбудеться на стадіоні ЗАЗ («Торпедо») і розпочнеться о 17 годині. Вже після гри можна буде подивитися весь матч у запису на нашому сайті.

«Зоря» – один з найсильніших клубів країни останніх років, який регулярно бере участь у єврокубках. У минулому сезоні луганчани до останніх секунд заключного туру чемпіонату претендували на срібло УПЛ, а з ним і кваліфікацію у Лізі Чемпіонів, але у підсумку команда посіла третє місце (повторення кращого результату клубу 2017 року в чемпіонатах України, а найвищим досягненням «Зорі» залишається чемпіонство СРСР 1972 року), і тепер восени клуб стартуватиме у груповому раунді Ліги Європи. Чемпіонат 2019\20 «Зоря» закінчила з показниками: 17 перемог, 7 нічиїх, 8 поразок, м’ячі 50-29.

«Дніпро-1» і «Зоря» провели між собою два офіційних матчі у минулому сезоні. В Запоріжжі гра закінчилася нічиєю 1:1 (Кочергін, 70 – Когут, 45+2), а на «Дніпро-Арені» господарі поступилися 1:4 (Коркішко, 59 – Кабаєв, 2, Іванісеня, 22,Кочергін, 73, Леднєв, 83 з пенальті).

Пресслужба СК «Дніпро-1»