Вийшовши на заміну у матчі з “Колосом”, Лукас Тейлор одразу асистував Владу Супрязі, а за деякий час мав шанс особисто скоротити розрив до мінімуму. Після гри ми розпитали бразильця про стан після травми та про думки щодо наступного сезону.

– Ти пропустив деякий час через травму. Як почувався протягом тижня перед грою і що відчував, виходячи на поле?

– Почуваюся зараз добре – краще, ніж коли травмувався. Але, звичайно, фізично не готовий ще на 100 відсотків. Вважаю, упіймав ритм, який втратив, травмувавшись. 30-35 хвилин почувався добре на полі. Потім втомися, але, гадаю, це нормально, адже не грав чотири тижні. Тепер замислююсь вже про наступний сезон – як ставати сильнішою командою.

– Ти зробив класний асист майже одразу після виходу на поле. Це надало впевненості?

– Звичайно. Коли входиш у гру та за три хвилини віддаєш результативний пас – це дуже добре для довіри до тебе та власної впевненості. Це допомогло мені у грі.

– Що ж трапилося у моменті, коли ти мав шанс забити?

– В останній момент чомусь не вийшло завдати якісного удару. Треба подивитися, чому так сталося.

– Ти сказав, що вже є думки від наступного сезону. Чого очікуєш?

– Після приходи сюди я поступово інтегруюся до команди. Сподіваюсь, що в наступному сезон це вдасться повноцінно і призведе до кращих результатів.

– Чи задоволений ти, як пройшов твоє перше півріччя у команді?

– Не повністю. Зважаючи на стан після тривалої паузи, можу оцінити його десь посередині. Я можу краще. Знадобився деякий час для відновлення після травми і у квітні та травні я почувався вже добре. Сподіваюся, що наступний сезон буде набагато кращим за попередній.