УПЛ. Чемпіонат U-21. 8 тур.
19 вересня. 16.00. Придніпровськ. НТБ «Дніпро».
СК «Дніпро-1» — «Карпати» (Львів) 2:2 (1:1)
Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса)
Асистенти арбітра: Ярослав Трехліб (Дніпро), Володимир Жарий (Павлоград)
Четвертий арбітр: Денис Резніков (Кам`янське)
Спостерігач арбітражу: Володимир П`яних (Донецька область)
«Дніпро-1»: 1.Зновенко, 27. Заєць (3. Горілий,78), 14. Зайков (кап), 20. Хижняк, 25. Сорока, 15. Батагов (11. Соловйов, 46), 17. Волинець (9. Тяпкін, 69), 7. Шинкаренко, 87. Сабатіні (19. Домарацький,63), 8. Бєляєв, 4. Кузін (89. Крилов, 63).
Запасні: 81. Бабічин, 77. Глебін.
Головний тренер: Олександр Поклонський
«Карпати»: 30. Артим, 19. Слива, 4. Авраменко, 3. Веремієнко, 20. Харжевський, 24. Мохамед Абукар (8. Панчишин,58), 21. Толочко, 7. Сільченко (кап) (22. Куртяк, 88), 13. Енете Косісочукву Жозеф (17. Гірний, 67), 10. Грисьо (11. Руніч, 46), 9. Лях (18. Бичек, 74).
Запасні: 38. Задерейко, 14. Романік.
Головний тренер: Любомир Вовчук
Попередження: Соловйов (48), Лях (70), Хижняк (71), Сорока (80), Панчишин (88), Слива (90+1), Бєляєв (90+4).
Голи: Сільченко (6, з пенальті), Кузін (18), Харжевський (73), Бєляєв (90).

У порівнянні з минулим матчем, в якому спортклубівці поступилися в Олександрії 1:5, у складі дніпрян відбулося чимало змін. На цей час лазарет нашої молодіжки просто переповнений: до Литвиненка приєдналися Нечистенко, Бацман, Сидоренко, Ховайко і Кулініч. Також відзначимо дебют за команду U-21 голкіпера Мирослава Зновенка, який раніше виступав в офіційних матчах тільки за 19-річних.
Гра розпочалася для господарів просто приголомшливо: Сорока невдало відкинув м’яч назад на воротаря, і передачу перехопив нігерійський форвард Жозеф, проти якого Зновенко порушив правила. З 11-метрової позначки влучно у кут пробив капітан гостей Сільченко, і хоча Зновенко зумів вгадати напрямок удару, але до м’яча так і не до тягнувся. Невдовзі після цього команди обмінялися гострими випадами. Спочатку Батагов міцно пробив метрів з 22-х і м’яч пройшов трохи вище поперечини, на що гості відповіли дуже небезпечним розіграшем кутового, після якого дніпрянам довелося докласти максимум зусиль, щоб розрядити обстановку біля власних воріт.
Та все ж таки спортклубівці зуміли відігратися ще до екватору першого тайму. Шинкаренко протягнув м’яч до штрафного майданчику суперника, далі зайшов пасом на Бєляєва, який, у власну чергу, вивів на удар Кузіна, і Араміс нарешті відзначився забитим м’ячем після свого дебютного голу ще у першій грі із «Зорею». На 25-й хвилині матчу зв’язка Бєляєв-Кузін ледве не спрацювала у друге, але тепер удар головою Араміса після пасу партнера був неточний. До завершення тайму поєдинок тривав у досить рівній грі, команди створювали лише тільки напівмоменти, з яких можна згадати хіба що удар Шинкаренка незадовго до перерви у ближню дев’ятку метрів з десяти, коли Артем відбив м’яч на кутовий.
В перші хвилини другого тайму активнішими були дніпряни, і навіть створили непоганий момент, але Шинкаренко з вигідної позиції влучив у голову… Кузіну. Поступово львів’яни стали прибирати ініціативу до власних рук, і все більше, і більше тиснути дніпрян неподалік їх воріт. На 62-й хвилині гості навіть забили, проте лайнсмен зафіксував офсайд, а буквально у наступній атаці Зновенко тягне непростий удар Руніча. Ще за 5 хвилин дніпрянам відверто щастить, коли м’яч після удару Гірного головою пролетів поруч із дев’яткою. Дніпряни більше діяли на контратаках, і деякі з них були досить перспективними, але м’яч після ударів ніяк не доходив до воріт суперника. У свою чергу «Карпати» скористалися власною контратакою на 73-й хвилині – здавалося, що Хижняк відбив м’яч після удару Харжевського, але лайнсмен показав, що захисник дніпрян робив це вже за лінією воріт.
В останні хвилини матчу спортклубівці зуміли притиснути суперника до їх воріт. Поштовхом до цього стала гостра подача зі штрафного Бєляєва закінчилася двома падіннями дніпрян на лінії воротарського майданчику суперника, але свисток арбітра промовчав. І ось коли вже пішла 90-та хвилина поєдинку Бєляєву вдався чудовий удар здалеку у самісіньку дев’ятку -2:2! У підсумку матч так і закінчився: дніпряни проявили характер і вирвали нічию у непростому для себе поєдинку!

Пресслужба СК «Дніпро-1»