Чемпіонат U-21. 8 тур.
30 жовтня, 12:00. Придніпровськ. НТБ «Дніпро»
СК «Дніпро-1» — «Динамо» (Київ) 0:1 (0:1) 
Арбітр: Геннадій Серпутько (Одеса)
Асистенти арбітра: Денис Романов (Дніпро), Денис Сердюк (Полтава)
Четвертий арбітр: Денис Резніков (Кам’янське)
Спостерігач арбітражу: Олександр Кран (Харків)
«Дніпро-1»: 1. Зновенко, 8. Кіреєв, 98. Сафронов, 27. Заєць (кап), 3. Сидоренко, 11. Соловйов, 18. Кононов (9.Тяпкін,76), 87. Бєляєв (21.Віговський,84), 44. Лебедєв (89.Гора,67), 7. Шинкаренко, 77. Ярмолюк.
Запасні: 77. Макаровський, 4. Сорока, 23. Домарацький, 25. Жінчин, 15. Горілий, 14. Зайков.
Головний тренер: Олександра Поклонський
«Динамо»: 12. Тугай, 2. Кузик, 3. Боль, 4. Біловар, 5. Михайленко, 9. Мащенко (6.Бодня,73), 10. Ванат (16.Сухоручко,70), 11. Шулянський, 15. Волошин (8.Єфіменко,59), 17. Білошевський (кап) (20. Жозе Рібейру, 90+4), 19. Вівчаренко.
Запасні: 1. Фастов, 14. Ісадченко, 18. Матусевич.
Головний тренер: Сергій Федоров.
Гол: Ванат (16)
Попередження: Шинкаренко (30), Кононов (33), Вівчаренко (34), Єфіменко (59), Михайленко (63), Сафронов (68), Ярмолюк (74), Гора (80).

У порівнянні з матчем тижневої давнини, в якому підопічні Олександра Поклонського переграли у гостях «Львів», в стартовому складі спортклубівці відбулось дві зміни: в центрі захисту замість Зайкова вийшов делегований з першої команди Сафронов, а на вістрі атаки тренерський штаб відрядив 17-річного Лебедєва, який замінив Полонського, що поповнив лазарет команди, де вже давно знаходяться Бацман, Хижняк і Митченко.

Дніпряни розпочали досить активно, провівши дві перспективні атаки правим флангом вже у стартові дві хвилини, але у першому випадку удар вийшов досить неточним, а у другому голкіпер киян перервав простріл Заєця. Але на це гості відповіли одразу двома дуже небезпечними моментами, які не використали кращі форварди команди – Ванат пробив з вигідної позиції повз дальньої стійки, а ближній бій у Волошина виграв Зновенко. Так динамівці захопили ініціативу, продовжуючи тиск на ворота дніпрян. В решті-решт гості змусили помилитися спортклубівців у захисті, і Ванат впевнено реалізував вихід сам на сам зі Зновенком.

Ближче до середини першого тайму дніпрянам вдалося налагодити комбінаційні дії і створити кілька моментів біля воріт динамівців. Спочатку Лебедєв увірвався в штрафний майданчик киян з правого флангу, але пас на 11-метрову позначку був супернику, а в іншому випадку Сидоренко прострелив зліва, знайшовши Соловйова, проте м’яч після його удару влучив у захисника, а добивання вже не несло особливої загрози.

На початку другого тайму дніпряни вже остаточно перевели гру на половину поля суперника. Нерідко господарі подовгу контролювали м’яч, намагаючись прорватися через щільний захисний редут суперника, який раз за разом переривав атаки спортклубівців тільки ціною порушення правил. Нажаль особливої гостроти ці стандарти не несли, найкращий шанс був у Бєляєва, який забарився з ударом, і у підсумку втратив хорошу нагоду.

Поступово стали більш активно діяти і кияни. У їх виконанні запам’ятався штрафний у виконанні Білошевського, який з влучив у свого партнера, що стояв у стінці, а найнебезпечніший момент був у Єфіменка, що не влучив у ближній кут з кількох метрів.

Зі свого боку дніпряни продовжували показувати досить якісну гру, а у другій половині тайму дії у нападі освіжив вихід Гори. Один свій прохід він завершив неточним ударом вище поперечини, в іншому випадку ледве не замкнув головою з лінії воротарського майданчику навіс з правого флангу, а на 87-й хвилині завдавав удар з меж карного майданчику, проте захисники киян його заблокували.

До останніх хвилин гри спортклубівці намагалися відігратися, і навіть Зновенко двічі приходив у чужий штрафний майданчик на стандарти, але гості зуміли вистояти і здобути досить непросту перемогу.

Пресслужба СК «Дніпро-1»