Контрольний матч.

10 лютого. 13:00. Придніпровськ. НТБ “Дніпро”. Манеж.

СК “Дніпро-1” U-21 — ФК “Олександрія” U-21 1:6 (1:2) Матч завершено

«Дніпро-1» U-21: 81. Бабічин, 27. Заєць, 25. Жінчин, (20. Хижняк,65) 14. Зайков, 3 Сидоренко,11. Соловйов,  89.Крилов (87.Волинець,46),8. Шинкаренко, 9. Тяпкін, 77. Ховайко, 7. Митченко.

Голи: 0:1 (1), Шинкаренко (40, з пенальті), 1:2 (45), 1:3 (63), 1:4 (74), 1:5 (76), 1:6 (85).

Вилучення: Соловйов (87)

Цей тиждень для молодіжного складу дніпрян стає дуже насиченим на матчі. У продовж двох днів підопічні Олександра Поклонського проводять одразу два поєдинки – сьогодні до манежу у Придніпровську завітала «Олександрія» U-21 (команда займає 4 місце в молодіжній першості УПЛ), а завтра у той же час дніпряни зіграють у заключному матчі Кубка Єдності проти однієї з провідних аматорських команд країни «Вікторії» з Сумської області.

Для спортклубівці гра проти олександірйців розпочалася просто приголомшливо. Секундомір відрахував лише 30 секунд від початку матчу, а гості вже відкрили рахунок – після прострілу з правого флангу був влучний удар у ближній кут метрів з 13-ти. Пропущений м’яч змусив одразу діяти дніпрян активно і невдовзі виник перший момент – Тяпкін після довгої передачі зумів випередити воротаря, який залишив межі штрафного майданчику, проте завдати удар йому не вдалося. Далі Жинчін ледве не замкнув кутовий у виконанні Шинкаренко.  А перший удар господарі завдали на 13-й хвилині, коли Ховайко змістився у центр і влучно поцілив у нижній кут, і воротарю гостей довелося у стрибку відбивати м’яч на кутовий. При цьому і гості відповідали гострими контратаками – у перші 10 хвилин Бабічин двічі реагував на підступні удари суперника. А на 21-й хвилині перепасовка Зайкова і Бабічина закінчилася втратою практично на лінії штрафного майданчику, і голкіперу довелося рятувати ситуацію, реагуючі на непрості удари. Невдовзі ще одна контратака гостей два в два закінчилась ще одним сейвом Бабічина, а повторний удар прийшовся у спину Зайкову. У ці хвилин гості виглядали краще, створюючи моменти, щоб збільшити рахунок.,але вистоявши у захисті дніпряни відігралися – Шинкаренко заробив пенальті і сам же його чітко реалізував. Але закінчити перший тайм унічию спортклубівцям не вдалося – перед самим свистком на перерву олександрійці знову вийшли вперед після контратаки правим флангом.

Початок другої половини дніпряни почали активніше, але у стартові хвилини запам’ятався тільки гострий простріл Шинкаренка зі штрафного, коли голкіпер у боротьбі не без труднощів накрив м’яч. А реальний шанс відновити рівновагу втратив Митченко, після удару якого голкіпер перевів м’яч у поперечину. Гості до власних моментів відносилися значно акуратніше, і фактично першу різку контратаку у другому таймі втілили у гол. Поступово перевагою знову стали заволодівати гості, які створили кілька небезпечних моментів, у тому числі не реалізували вихід сам на сам, але їх підводила неточність і надійна гра Бабічина. Та все ж таки ця ігрова перевага втілилася у голи – у продовж двох хвилин гості реалізували два виходи сам на сам, а під завісу гри забили ще і у шосте.

Пресслужба СК «Дніпро-1»