Чемпіонат U-21. 19 тур.
22 лютого.13:00. Львів. Стадіон «Сокіл».
«Карпати» (Львів) – СК «Дніпро-1» 2:0 (1:0) 
Головний суддя: Олександр Дердо (Чорноморськ)
Судді на лінії: Віктор Нижник (Вінниця), Юрій Федорак (Івано-Франківськ)
Четвертий арбітр: Роман Блавацький (Львів)
Спостерігач арбітражу: Андрій Шандор (Львів)
«Карпати»: 38. Задерейко, 20. Харжевський, 4. Авраменко (кап)., 22. Куртяк, 15. Степанчук, 8. Панчишин (13. Гудзінський,77), 17. Рудюк (24. Козак,70), 21. Толочко, 11. Руніч (19. Сущак,  84), 14. Бей (7. Сільченко,87), 10. Кіріленка (18. Бичек, 55). Запасні: 30. Горох,  9. Кудь.
Головний тренер: Любомир Вовчук
СК «Дніпро-1»: 81. Бабічин, 87. Волинець, 14. Зайков (кап), 44. Хижняк, 77. Ховайко (8. Домарацький, 72), 11. Соловйов, 98. Литвиненко (9. Тяпкін, 65), 21. Сабатіні (89. Крилов,65), 27. Заєць, 7. Шинкаренко (25. Кіреєв, 46), 23. Митченко (4. Богомаз, 59). Запасні: 1. Веклич, 3. Жінчин.
Головний тренер: Олександр Поклонський
Попередження: Зайков (4), Ховайко (67).
Голи: Рудюк (36), Руніч (82)

Свій перший офіційний матч у 2020 році молодіжний склад дніпрян проводив у гостях проти міцного середняка львівських «Карпат». Склад спортклубівців, у порівнянні з весняною частиною першості, став ще молодше, адже команду залишили найдосвідченіші її гравці, які і вели гру дніпрян у першій частині сезону – Араміс Кузін і Олександр Бєляєв. При цьому через травму не міг зіграти кращий снайпер команди у міжсезоння лівий захисник Назар Сидоренко (також пошкодження були у Станіслава Бацмана, Кирила Віговського і Тараса Горілого) і його позицію зайняв Данило Волинець.

Саме Волинець і завдав перший влучний удар по воротах суперника, пройшовши лівим флангом, але постріл був у ближній кут і не склав складнощів для воротаря. Також до середини тайму у гостей запам’ятався удар Сабатіні над поперечиною. У львів’ян за той же термін був непоганий момент на самому початку гри, але Хижняк і Бабічин не дозволили пробити Рунічу, а з ударом з лінії штрафного майданчику Толочка впевнено впорався голкіпер дніпрян.

Тільки на 23-й хвилині господарі створили перший по-справжньому гольовий момент, коли дніпрян врятувала стійка воріт після удару з близької відстані. Бабічину ж довелося попрацювати на 29-й хвилині, коли він дотягнувся до небезпечного прострілу Руніча. Але ігрова перевага львів’ян все ж таки далася взнаки – відмінний удар Рудюка у дев’ятку з лінії штрафного майданчику парирувати було дуже складно. У спортклубівців в заключні 10 хвилин тайму були тільки напівмоменти: удар Шинкаренка заблокували захисники, Ховайко пробив головою вище поперечини, і той же Ховайко не встиг замкнути гострий простріл Литвиненка.

Другий тайм спортклубівці розпочали більш активно. Команда почала більше контролювати м’яч, але справа до ударів так і не доходила. Був і суперечливий епізод в штрафному майданчику господарів, коли удар по ногах отримав Ховайко, але рефері вирішив, що там порушення правил не було. Не відреагував Олександр Дердо і на падіння в штрафному майданчику «Карпат» Тяпкіна, якого суперник обіймав ззаду.

Після серії замін спортклубівці перейшли фактично у гру в три форварди, і, звісно, що за таких умов господарі отримували непогані шанси контратакувати. Кілька разів Бабічину довелося ліквідувати такі виходи суперників. Ну а під завісу гри Руніч отримав м’яч на межі офсайду і з близької відстані провів другий гол. У підсумку гра закінчилася поразкою дніпрян 0:2.

Пресслужба СК «Дніпро-1»