Кубок Єдності. Група А.
4 лютого. 13.00. Придніпровськ. УТБ «Дніпро». Манеж.
СК «Дніпро-1»-U-21 – «ВПК-Агро» (Магдалинівський район) 1:5(0:2) 
СК «Дніпро-1»-U-21: 1 тайм: 1. Веклич, 77. Ховайко, 25. Жінчин, 14. Зайков (кап), 27. Заєць, 8. Кіреєв, 87. Волинець, 19. Домарацький, 7. Литвиненко, 20. Митченко, 99.Віговський. 2 тайм:81.Бабічин, 27. Заєць (4. Руженцев,82), 3.Н.Сидоренко, 15. Горілий, 14. Зайков (кап) (8. Кіреєв,66), 11. Соловйов, 9.Тяпкін, 7.Шинкаренко, 89.Крилов, 99.Майкл, 19.Богомаз.
«ВПК-Агро»:1 тайм 1.Луговский, 4. К.Сидоренко (кап),  27. Білик, 19. Красов, 3. Мілєсін, 15. Передистий, 21. Шмигельський, 5. Терехов, 25. Будняк, 20. Ляшенко, 11. Тищенко. 2 тайм: 30. Збарах, 18. Васильєв (29.Саблін,68), 23. Яременко (кап), 24. Алексанов, 9. Маргарян, 6. Дорошенко, 8. Коломоєць, 17. Соколянський, 16. Шаповалов, 22. Донгаузер, 2.Хучбаров.
Попередження: Ляшенко (36), Соловойов (70).
Голи: Тищенко (23), Білик (31), Коломоєць (57), Донгаузер (79), Н. Сидоренко (84), Соловойов (87, у власні ворота).

Черговим суперником молодіжки спортклубівців у поточному міжсезонні став лідер Другого дивізіону магдалинівський «ВПК-Агро» (гра проходила у рамках Кубка Єдності), в складі якого вийшли одразу три колишніх гравці основи СК «Дніпро-1»: Білик, Передистий і Ляшенко, а в запасі були Шаповалов і Хучбаров. Якщо у минулих спарингах дніпрян тренерський штаб переглядав багато потенційних новачків, то тепер їх залишилося тільки троє – Майкл Ньярко, Назарій Богомаз і Савелій Руженцев,  які вийшли на поле вже після перерви.

Очікувано, що з початком матчу більш досвідчені магдалинівці захопили ініціативу, постійно навантажуючи штрафний майданчик дніпрян. Тільки у стартові 17 хвилин гравці «ВПК-Агро» завдали шість ударів по воротах, що правда, після них тільки у двох випадках Векличу доводилося вступати у гру. У той же дніпряни відповіли гострою атакою лівим флангом, яку, правда, до удару довести не вдалося, а також дуже небезпечним штрафним, який заробив Домарацький, метрах у 20-ти від воріт суперника, але м’яч після удару Литвиненко пройшов вище поперечини.

І от коли гра трохи вирівнялася, гостям вдалося провести результативну атаку, при цьому бригада арбітрів тут точно не була на висоті, адже лайнсмен зафіксував у Тищенка офсайд, проте головний суддя взяв ініціативу на себе, і зарахував взяття воріт. Одразу після цього Векличу довелося вступати у гру після удару головою Будняка, а коли пройшло півгодини матчу магдилинівці провели другий гол – це Білик замкнув простріл партнера з кількох метрів від воріт. Ближче до перерви гості втратили дві чудові можливості довести рахунок до великого, коли з інтервалом у три хвилини Тищенко і Будняк били головою, знаходячись буквально в двох метрах від воріт, але кожного разу м’яч йшов повз цілі. На це дніпряни відповіли непоганою комбінацію, яку падаючи завершував Литвиненко, але удар у нього не вийшов.  А на останній хвилині першого тайму Ляшенко вибіг на побачення із Векличем, але переграти голкіпера півзахиснику не вдалося.

У перерві обидві команди практично повністю змінили склад (у дніпрян залишились тільки Зайков і Заєць) і треба зазначити, що друга половина пішла у рівній боротьбі, навіть більш активніше виглядали молоді спортклубівці. Найгострішим у стартові 10 хвилин був момент у Тяпкіна, який увірвався у штрафний майданчик аграріїв, і устоявши на ногах після підкату суперника (хоча, можливо, треба було впасти і заробити пенальті) зумів завдати удар у ближній кут, але трохи неточно. А от фактично перша гостра атака магдалинівців після перерви завершилася результативно – Коломоєць замкнув головою навіс з правого флангу. Одразу ж міг скоротити розрив у рахунку Шинкаренко, який втік від суперників від центрального кола, вискочивши на побачення із досвідченим Збарахом, але удар Влада у дальній кут вийшов трохи неточним. Далі Сидоренко втікав до воріт «ВПК-Агро» ,і Збараху довелося робити серйозний забіг за межі штрафного майданчику, в результаті чого Сидоренко таки віддав пас Соловйову, але влучно пробити по воротах, в яких не було голкіпера, завадили захисники. По грі дніпряни ні у чому не поступалися магдалинівцям, але забивали досвідчені суперники – Донгаузер замкнув простріл з флангу, залишившись перед порожніми воротами. Але на свій гол господарі точно награли і після красивої комбінації з Тяпкіним, Сидоренко перехитрив Збараха, перекинувши м’яч через голкіпера. І це був не останній гол спортклубівців, але, нажаль,  за кілька хвилин Соловойов вразив… власні ворота. Перед самим фінальним свистком міг забивати і Богомаз, який опинився перед воротами суперника, але з незручної позиції завдати хороший удар йому не вдалося. У підсумку молодіжна поступилася 1:5.

Пресслужба СК «Дніпро-1»