СК «Дніпро-1» – «Інгулець» – 4:0 (1:0)

Чемпіонат U-21. 14-й тур. 13 лютого. 12:00. Дніпро. НТБ «Дніпро» (штучне поле)

Арбітр – Олександр Омельченко (Слов’янськ). Асистенти арбітра – Денис Сердюк, Олексій Миронов (обидва – Полтава)

Четвертий арбітр – Людмила Тельбух (Дніпро)

Спостерігач арбітражу – Олег Зубарєв (Слов’янськ)

«Дніпро-1»: Зновенко, Заєць – к (Кононов, 59), Сафронов, Кіреєв, Сорока, Соловйов (Волинець, 63), Білл (Тяпкін, 63), Ярмолюк, Лебедєв, Домарацький (Ховайко, 63), Гора (Митченко, 63)

Запасні: Макаровський, Хижняк, Жінчин

Головний тренер: Олександр Поклонський

«Інгулець»: Логвин, Свіріпа (Гаврилюк, 52), Клочко, Смоляков, Кочетков, Цуркан (Каварма, 52), Донцов (Хоменко, 66), Сметанін, Левчук, Лісняк – к, Кабаченко (Низький, 70)

Запасні: Ярош, Жилінський

Головний тренер: Ігор Хоменко

Голи: Гора (32, 49), Лебедєв (48), Білл (54)

Попередження: Левчук (22), Білл (22), Ховайко (89)

Молодіжка «Дніпра-1» друге коло розпочала з перемоги над «Інгульцем». Зважаючи на рахунок, її можна вважати прохідною, але все було не настільки легко, як це можна було б уявити. Господарі, звичайно, мали величезну перевагу протягом усього матчу, але тривалий час не могли наблизитися до чужих воріт. Частково заважало, можливо, дещо легковажне ставлення до суперника, частково – те, що з перших хвилин вийшли п’ятеро футболістів, які тільки-но повернулися зі зборів з основним складом. Зіграності їм з тими, хто тренувався у манежі, не вистачало. Не було й належної швидкості у розвитку атак.

За великим рахунком, гол був справою часу. Гострота біля воріт Логвіна почала з’являтися на екваторі першого тайму. Дещо не пощастило Заєцю, чий дальній постріл прийшовся у поперечину; потім поруч з дальньою стійкою пробив Білл. А на 32-й хвилині рахунок відкрив Богдан Гора, який зіграв на добиванні після прострілу Ярмолюка.

З перевагою у рахунку спортклубівці на другий тайм вийшли спокійнішими та з упевненістю у власних силах. І дуже швидко вони закрили матч. Диво-гол зі штрафного поклав Сергій Лебедєв – по дузі під самісіньку дальню стійку. Майже миттєво ударом в падінні через себе дубль зробив Гора. А крапку поставив Білл, чиєму проходу та удару передували ефектні індивідуальні дії Домарацького.

Все, що відбувалося на полі після цього, вже не мало сенсу. Господарі декілька разів могли забити ще, а на останніх секундах проявив себе і Зновенко, який у кидку відбив прицільний удар у кут.