Кубок Єдності. Група А. 1 тур.
31 січня. 13.00. Придніпровськ. УТБ «Дніпро». Манеж.
Арбітр: Віталій Романов (Дніпро).
СК «Дніпро-1»U-21 – «Зоря»U-21 (Луганськ) 1:4 (0:2)
СК «Дніпро-1»: 1. Макаровський, 9. Макаці, 14. Зайков (кап), 4. Франціс, 77. Віговський, 11. Соловйов, 87. Волинець, 89. Крилов, 15. Руженцев, 25. Богомаз, 17. Коломієць.2 тайм: 71. Хома, 27.Заєць, 9. Макаці (11. Соловйов,84), 14. Зайков (кап), 3.Сидоренко, 8, Кіреєв, 7.Литвиненко, 99.Майкл, 19.Домарацький, 9.Тяпкін,20. Митченко.
«Зоря»: 53.Мацапура, 15.Васько,3. Вовченко, 2.Леонов, 6.Агапов (кап),8. Азізов, 14.Демченко, 9.Скідан (17.Яновський,76) 18.Повалій, 10.Борисенко, 17.Яновський (11. Кошеваров, 65).
Голи: Янковський (4), Повалій (16), Борисенко (75,88), Литвиненко (78).

Молодіжний склад розпочав свої виступи у Кубку Єдності – це турнір, який організовано обласною футбольною Асоціацією, і він є наслідником популярного у минулому турніру міжсезоння – Кубку Придніпров’я. СК «Дніпро-1»-U-21 потрапив до групи А, де його суперникам стануть лідер Другої ліги магдалинівський «ВПК-Агро», представник першого дивізіону запорізький «Металург», один з провідних аматорських клубів «Вікторія» з Миколаївки Сумської області, а також суперники дніпрян по молодіжному чемпіонату УПЛ – луганська «Зоря». Саме проти луганчан і розпочинали свій турнірний шлях підопічні Олександра Поклонського.

В стартовому складі дніпрян ми побачили одразу п’ятьох потенційних новачків – двоє легіонерів, які вже брали участь у першому спарингу команди проти «Гірника», а крім того трійку вітчизняних хлопців, при цьому усі в атакуючій лінії, найдосвідченішим з яких є 20-річний Назарій Богомаз з «Волині» (5 матчів у Першій лізі). Не дивно, що у такому сполученні (а воно, скоріш за все, більше вже ніколи не повториться) дніпрянам було важко протистояти злагодженим діям луганчан, які показали впевнені взаємодії. Проте для тренерського штабу спортклубівців головним було ознайомитись із можливостями потенційних новачків і по побаченому робити вже висновки. В результаті перший тайм закономірно завершився перемогою луганчан 2:0.

У другому таймі у дніпрян практично повністю оновився склад (залишилась лише пара центральних захисників Зайков-Франціс) і гра одразу змінилася. Тільки у продовж стартових п’яти хвилин господарі мали непогані шанси не просто скоротити рахунок, а і відновити рівновагу: Майкл пробив з 22-х метрів у хрестовину, далі той же Майк вивів на побачення із воротарем Тяпкіна, але він не зумів переграти голкіпера з близької відстані, а далі був прохід Митченка лівим флангом, і його простріл вже від лицевої лінії, проте захисник таки випередили готових замикати передачу партнера дніпрян.  Після цього гра пішла на зустрічних курсах – луганчани кілька разів відверто пробачили спортклубівців після виходів сам на сам, а з іншого боку непоганими шансами скоротити рахунок не скористалися Митченко і Литвиненко, яким бракували влучності при ударах з хороших позицій. За 15 хвилин до фінального свистка одна з атак «Зорі» знову закінчилася результативно, але не дивлячись на великий рахунок, дніпряни не склали зброї, продовжуючи шукати щастя в атаці. Невдовзі Тяпкін вивів на побачення з голкіпером Майкла, і хоча легіонер не зумів переграти воротаря, але далі йому вдалося перевести м’яч на іншу частину штрафного майданчику, звідки Литвиненко ефектно пробив у дотик з відскоком від полу  – 1:3. Після цього господарі втратили ще кілька непоганих можливостей, щоб довести матч до інтригуючого завершення – два удари Литвиненка, і по одному Митченка і Майкла пройшли повз цілі. А от гості ще один свій момент використали. У підсумку спортклубівці поступилися 1:4 у стартовому матчі турніру.

Пресслужба СК «Дніпро-1»